Шкільні суnерниці зустрілися через багато років. Діана втратила всі rроші, щоб nомститися Розі.

Складно було сказати, що Роза і Діана дружать, швидше змагаються. Роза терпіти не могла Діану, яка любила будувати з себе всезнайку. У школі дівчатка постійно сварилися і намагалися сильніше один одного зачепити. Коли Діана змогла без іспитів вступити до Академії мистецтв, то Роза стала ще сильніше над нею знущатися. Роза не могла зрозуміти, як запросили не її, а цю замухришку Діану. Роза вступила в педагогічний, це було єдине місце, куди її взяли. Час йшов занадто швидко. Діана встигла вийти заміж, за бізнесмена. Вона з відзнакою закінчила академію, але за професією працювати не пішла. Вона допомагала чоловікові з бізнесом. Діана ні в чому собі не відмовляла, могла за раз витратити круглу суму грошей.

Вона сильно змінилася з часів школи. Стала нахабною і задиристою. Якось раз Діана з подругами поїхали в дорогий ресторан. У ресторані грала жива музика, яка сильно сподобалася дівчатам. Вони замовили столик біля вікна. Офіціант їх зустрів і посадив на місця. Дівчата ніяк не могли вибрати, щоб замовити такого цікавого. Діана стала вивчати інших відвідувачів. Раптом її погляд зупинився на дівчат, яка їй когось нагадувала. Це була її Шкільна суперниця Роза. Вона сиділа в кутку і їла шоколадний торт. Діані захотілося принизити троянду. Діана покликала офіціанта і голосно сказала: — Всім по келиху вина за мій рахунок! Крім цієї дівчини (Рози)! Діана чекала скандалу, але Роза навіть бровою не повела.

Вона просто подивилася на Діану і посміхнулася. Роза встала і попрямувала до Діани. Вона була одягнена в легке синє плаття, яке підкреслювало її красиву фігуру. Вона була легкою і повітряною. Всю злість на Діану вона залишила в далекому минулому. — Діана, Привіт. Я рада тебе бачити. Спасибі, ти сьогодні нас збагатила. Давно у нас не було такої виручки за день, — з посмішкою на обличчі сказала Роза. — Нічого не розумію. Ти про що? — запитала Діана у відповідь. — Я з чоловіком відкрила мережу цих ресторанів. Ось сьогодні прийшла перевірити, чи добре тут справи йдуть. Ось завдяки тобі справи йдуть не просто добре, а відмінно. Діана втратила дар мови, вона витратила всі гроші, які у неї були на карті. Дівчина боялася повертатися додому, чоловік її точно б прибив.