Сусідка Підняла Сkандал, Мовляв, Ми Її Затопили. Я Спустилася До Неї, Щоб Подивитися — І Була Ошелешена Побаченим.

Це був звичайний осінній вечір. Я повернулася додому з роботи і почала прибиратися в будинку. Вирішила помити підлоги. Раптово пролунав дзвінок у двері. У дверях стояла зла як собака сусідка, стверджуючи, що її затопили, говорила, що ми зіпсували їй новий ремонт. Я запросила її Увійти, але вона не погодилася. Я спустилася до неї, щоб подивитися, де був потоп. Дійсно, на стелі утворився міхур з водою, з нього капало на підлогу. На підлозі виднілися дві-три краплі. Чоловік уважно оглянув всі труби і виявив протікання. Судячи з усього, труби прийшли в непридатність, але через їх складного розташування несправності це ніхто не помітив.

Ми запропонували їй rроші на ремонт кімнати, але вона відмовилася. Вона заявила, що винуватці повинні вирішити nроблему. Взагалі, вона дуже мерзенна жінка, ніхто з сусідів не спілкується з нею. Чоловік попросив друга відремонтувати стелю. Домовилися з майстром і він пообіцяв швидко навести порядок. На наступний день він прийшов і відразу взявся за справу. Через чотири години задзвонив телефон. Я думала, моя сусідка хотіла сказати «спасибі» за те, що все так швидко було зроблено. Я підняла трубку. Моя сусідка стала верещати, як різане порося. «Ви перетворили моє життя в пекло своїм ремонтом, бери відро з ганчіркою і швабру і приходь відтирати меблі і підлогу, що це за неподобство?».

Орала, що майстер зіпсував її італійські меблі. Накричала, відчитала і вимкнула телефон. Я намагалася пояснити, що все приберемо, але вона нічого слухати не хотіла. Вирішила знову спуститися вниз і подивитися, що відбувається в будинку сусідки. Всі меблі були вкриті плівкою, Не якої побілки на меблях не було. Просто нова фарба не хотіла триматися на старій побілці. Робота затягнулася, тому що старий ремонт був зроблений недобросовісними майстрами. Ось через це і виникли непередбачені проблеми. Я не вважаю себе ви нуватою, не моя вина, що старі радянські труби раптом прийшли в непридатність.