Чоловік приніс мені фа льшивий те ст про те, що він не є батьком нашої дочки. І я вирішила знайти цю kлініку

Те, що чоловік може покинути мене з дитиною, я, чесно кажучи, навіть і не уявляла. Але коли мій вірний єдиний повідомив мені цю новину і пішов, грюкнувши дверима, я кілька місяців не могла прийти в себе і налагодити своє життя.Наша десятирічна дочка Таня спочатку не могла зрозуміти, чому так склалося і вважала винною в тому, що сталося, тільки мене. Вона вважала, що я занадто багато часу приділяла роботі (я вчитель), а на сім’ю не звертала уваги. Це ще більше ускладнювало мій адаптаційний період. Я прагнула більше часу проводити з дочкою. Тому доходи впали, і моя подруга порадила мені подати на аліменти.

Чоловік, дізнавшись про це, втратив над собою контроль. Одного разу він прийшов до мене і приніс тест, в якому було сказано, що наша дочка не є його дитиною.Я знаю, що мій чоловік — єдиний чоловік за все моє життя, тому пішла туди, де зробили цей невірний аналіз. Але там мене почали заспокоювати і сказали, що ніяк не могли дати помилкові результати і порадили здати аналізи і мені.Абсурд, але я здала все необхідне і дізналася, що дівчинка не є рідною і мені. Стало зовсім не смішно, і ми з колишнім пішли в інший центр, де все підтвердилося. Ми, чесно кажучи, відразу і не зрозуміли, що і до чого. Мовчки повернулися додому і довго не могли прийти до тями. Але обох хвилювало одне — де наша рідна дочка. На якому етапі у нас виявилася чужа дитина?

Свою дочку ми знайшли в глухому селі. У тієї жінки дванадцять дітей і вона сама ніби дитина. Нашу доньку ми дізналися одразу — копія батька:- А що? — каже мені ця жінка, — моя плакала і плакала, а твоя спокійна була. Ти там лежиш така вся багата, а у мене вдома ще четверо. Ось я і вирішила поміняти, яка різниця?Я зрозуміла, коли це сталося. Моя донечка з’явилася не природним шляхом; чоловік тоді був у відрядженні, а я після появи малятка ще три доби спала і не могла з ліжка встати, слабо розуміючи, де я.Тепер у нас дві донечки: Таня і Маруся. Не скажу, що все прямо гладко і прекрасно, але ми намагаємося довести Танюше, що любимо її і що вона наша дитина. Марусю вчимо елементарну гігієну і навичкам адекватного спілкування