Виїхала на заробітки – а повернулася з дитиною на руках, яку виростила сестра…

Дві сестри, Ганна та Віра. Вони були дуже різні. Ганна була тихонею, добре вчилася в школі і майже не виходила на вулицю, не спілкувалася ні з ким. Віра була бунтарkою, не соро милася нічого та нікого. Вона поrано навчалася у школі та була дуже гарною. Олена Миколаївна виростила своїх дочок на самоті. Вона не казала дівчаткам, що у них різні батьки, втім, їм це не треба було знати, бо про них нічого не було відомо. Минули роки, дівчатка закінчили школу.Ганна пройшла курси бухгалтера та почала працювати, заробляла вона не дуже багато.

Віра несподівано заявила, що їде до іншого міста на заробітки. Минуло два роки. Ганна, як і раніше, працювала бухгалтером і отримувала копійки, а Олена Миколаївна займалася домашніми справами та отримувала nенсію. Аж раптом на порозі з’явилася Віра з дитиною на руці. Нічого не пояснивши, вона поклала загорнуту дитину на стіл і сказала, що тепер їде в інше місто і знову на заробітки.Ганна та Олена Миколаївна виростили Настеньку. Вона закінчила школу, вступила до університету та влаштувалася на роботу.

Після сме рті бабусі, Настя та Ганна залишилися одні у двокімнатній квартирі. Коли Насті було 25 років, до них у будинок прийшла зовсім незнайома тітка. Хоча їй раніше казали, що вона має тітку Віру, але вона її не впізнала, бо вона виглядала не дуже добре. Пройшовши до помешкання, Віра побачила, як покращала її сестра і, як виросла її дочка. Побачивши Ганну, вона поговорила з нею і попросила їй піти з квартири, бо в цій квартирі Віра житиме з Настею.Ганні це не сподобалося вони сиділи на кухні і голосно з’ясовували стосунkи.

Настя, що втомилася, просто пішла з дому нічого не сказавши. Ганна кілька разів намагалася додзвонитися до неї і все було безглуздо. Після чергової спроби Ганна таки додзвонилася до Насті та попросила її повернутися додому. Настя вже не хотіла слухати, як Віра стверджувала, що Настя її дочка, що вона її наро дила і що вони повинні жити разом. Настя віддала свою кімнату Ганні, Віра спала в кімнаті Анни, а Настя на кухні. Через деякий час Настя погодилася вийти заміж за свого заможного залицяльника, якого вона не любила. Їй було важливо піти з цієї квартири, щоб не чути постійну лайку двох сестер.