Сергій із Тетяною після весілля подивилися подарунки, коли побачили стару скороварку, яку подарувала бабуся. Раптом вони виявили , що всередині скороварки щось є.

Весілля відгуляли, а тепер молодята насолоджувалися медовим місяцем. На столі ще була купа всяких подарунків, ігристе та цукерки. Неохоче вилазячи з ліжка, Сергій оглянув речі на столі. — Це все треба днями розібрати і скласти на місця, Тань — сказав він, перебираючи речі. Раптом його увагу привернула стара скороварка. Було видно, що їй, як мінімум, років тридцять, навіть сліди кіптяви були.— Ось твоя бабуся, звичайно, жінка кумедна. Як вона здогадалася до такого подарунка? — посміхнувся чоловік.

Тетяна, підійшовши ззаду, обняла чоловіка і притулилася всім тілом, поглядаючи на купу речей з-під його плеча. — Ну вона жінка стара, у неї свої погляди на практичність та подарунки. За те, яку промову вона сказала! — Хах , так. Я цього не забуду, — чоловік обійняв дружину за тендітні плечі. — Як вона там говорила? — Ви у цій скороварці можете квартиру зварити!— Добре, але поки доведеться обійтися орендованою квартирою.

Подружжя посміхнулося, подивившись один на одного. Вони не знали, що робити з річчю. Вона була справді стара. Дивно це використовувати, коли на кухні кілька комплектів нового посуду. Але ж не викидати подарунок. Вирішили заради гри спробувати сніданок там приготувати. Чоловік, взявши посудину, вирушив на кухню і раптом вигукнув: — Таня, йди сюди швидше! Тут таке! У скороварці виявилося кілька пачок грошей, перетягнутих гумкою.