Коли на вечірці товстуха потягла мене в ліжко, я не знав, чим це обернеться. Але коли за два роки я її побачив знову, застиг на місці

Я молодий чоловік і не соромлюся своїх переваг. Хтось почне засуджувати, хтось підтримає. Мені не подобаються товсті дівчата, але на зло мені доля розпорядилася по-іншому. Я одружився з товстухою. Між нами не було ні кохання, ні інших почуттів. У якомусь сенсі я її навіть ненавидів. Ми зустрілися під час однієї вечірки на честь дня народження спільного друга. П’яні розмови та танці довели нас до ліжка. Я мутно пам’ятаю той вечір, бо був дуже n’яний. Наступного дня ми роз’їхалися кожен своєю дорогою.

Через місяць мені дзвонять із незнайомого номера. Моя дівчина на ніч повідомляє, що залетіла від мене і в жодному разі не відмовиться від дитини. Я і не змушував їй відмовитися від малюка, навпаки, пообіцяв допомагати грошима, брати участь у вихованні. Але ця мадам хотіла наро дити дитини у шлюбі. Мене змусили йти до РАГСу та підписати безглузді документи. У нас народився чудовий хлопчик-єдиний плюс у всій цій історії. До полоrів моя дружина була повною, а після ще більше погладшала, потім почала постійно жерти. Мені було гидко дивитися на неї.

Ми спали в сусідніх кімнатах, після роботи я постійно затримувався, уникав її як тільки міг. Через два місяці після народження сина я зрозумів, що для нас буде краще розлу читися . Мати дитини теж була не проти, адже сама чудово бачила, що діється між нами. Після розлучення ми майже півтора роки не зустрічалися. Нещодавно я зненацька побачив її на вулиці. Вона була зовсім іншою — стрункою, доглянутою. Я відразу ж зрозумів, що хочу повернутися до неї, але не думаю, що після цього вона захоче бути зі мною. Невже не можна було стежити за собою раніше?