Коли брати нареченої тягли її в город, то наречений сkазився як бик, а то, що було потім, просто словами не передати

Випадок стався під час сільського весілля. Моя двоюрідна сестра Даша виходила заміж на восьмому місяці ваrітності. Весілля проходило дуже добре і весело. Гості шуміли, танцювали і випивали до упаду. У дворі зібралися також місцеві алkаші, яких час від часу пригощали напоями та закусками. Вони не відходили від місця веселощів, а деякі навіть зливалися з гостями. Гості були в такому нетверезому стані, що потихеньку стали знімати сорочки з себе. Наречена тихо сиділа зі свекрухою і хотіла якомога швидше опинитися вдома і відпочити.Свекруха ділила її бажання, але вигнати гостей, які ще хочуть веселитися вона не дозволяла собі.

Раптом ми з чоловіком стали свідками того, як брати Даші стали тягнути її в город, щоб отримати викуп за наречену. Дівчина кричала, так як була на восьмому місяці ваrітності, а нетверезі гості могли нашkодити їй або малюкові. Побачивши наречену в розпачі, нетверезий наречений пішов в їх бік, і почалася бійка. Всі били один одного, не помічаючи, хто є хто. Свекруха Даші, яка стала ін валідом і ходила з паличкою, втягнулася в бійку, щоб зупинити молодь. Всі кричали і билися, як раптом хтось потрапив в жінку, і вона потрапила під їх ноги.Якимось дивом один з алkашів, помітивши весь цей сабантуй, кинувся рятувати бідну жінку, щоб її остаточно не витоптали.

Він зміг вчасно її витягнути з бійки, і жінка не постраждала. Тоді й інші гості вже протверезіли і заспокоїли молодь. Всі стали просити вибачення один у одного, і продовжили веселощі. Цього алkаша запросили за стіл і посадили в найкраще місце в знак подяки. Як же важливо на чужих святах пити в міру. Адже в день свого ж весілля наречений міг нашkодити хворій мамі, або, в крайньому випадку, навіть втратити. Після цього інциденту, напевно, всі гості, які затіяли бійку, переглянули свою поведінку і попросили вибачення у новоспеченої сім’ї і літ ньої жінки.