Вона після кожної чергової св арки теж говорила, що піде, але не йшла. Повернувшись увечері додому, Саша зібрала частину своїх речей та пішла.

Сашка та Поліна винаймали двокімнатну квартиру. Щоразу, коли Саша приходила з роботи втомлена, вона вбиралася вдома та готувала вечерю, бо Поліна цього ніколи не робить. Цей день був винятком. Сашка приїхала з роботи та хотіла просто доробити всі справи на кухні та полежати у тиші. Але гучна компанія Поліни не дала їй цього зробити. Вона пішла до своєї кімнати, лягла на ліжко, накрила голову подушкою і мучилася від шуму із сусідньої кімнати.

Вранці Саша поговорила з Поліною в черговий раз і сказала, що піде. Насправді вона не хотіла винаймати квартиру з Поліною, але в неї не було інших варіантів, тим більше вони дуже давно спілкуються один з одним. Наступного ранку дівчинки знову nосварилися, і Сашка знову пішла. Поліна не думала, що Сашка залишить її і піде назавжди. Вона після кожної чергової сварки теж говорила, що піде, але не йшла. Повернувшись увечері додому, Саша зібрала частину своїх речей та пішла. Вранці вона приїхала за рештою речей.

Також вона взяла частину своїх rрошей за квартиру та поїхала. Поліна все-таки сподівалася, що Сашко повернеться, але вона таки не приїжджала. Саші було важко жити одній, але вона поступово звикала. Через місяць зателефонувала Поліна та сказала їй, щоб вона привозила rроші за квартиру. Сашка сказала, що вона вже місяць не живе з нею та не збирається платити. Олександра перестала спілкуватися з Поліною та змінила номер телефону.