Розбираючи речі чоловіка, ольга раптом знайшла блокнот із записами і номерами. Жінка взяла телефон і подзвонила по одному з них

У Ольги не стало чоловіка. Жінка дуже важко переживала втрату. Сьогодні вона вирішила перебрати речі Дмитра. Ольга відкрила шухляду, де лежали документи чоловіки, як раптом вона побачила записну книжку. У цій книзі жінка знайшла незрозумілі записи, дні, розрахунки і навіть номера телефону. Недовго думаючи, Ольга вирішила подзвонити по одному з номерів. Оля і Дмитро зустрічалися три роки, а потім одружилися. Оля його сильно любила. Жили вони гармонійно. Навколишні заздрили їх спільному щастю. Вона дуже дорожила їх шлюбом. У їхній родині з’явилося двоє чудових дітей: дочка Інна і син Кирило. Останнім часом від носини в родині трохи зіпсувалися, бо Оля відчувала, що чоловік щось недоговорює.

Але вона не хотіла псувати від носини допитами і підозрами. Він часто пропадав, говорив, що на роботі, але відмовлявся щось пояснювати. Оля думала, що якщо у нього хтось є на стороні, то Діма одумається і сім’ю не кине. Світ Олі розколовся навпіл після одного дзвінка. Незнайомий голос на іншій стороні трубки повідомив, що Діма потрапив в Д ТП, що Діми більше немає. Вона не могла прийняти цей факт. Адже вони збиралися прожити разом до старості і разом покинути цей світ. Будинок здавався занадто порожнім без Діми. Все нагадувало про нього. Вона ходила сама не своя півроку, наче випарувалися всі причини для радості. Родичі і подруги підтримували її, умовляли не ставити на собі хрест, адже життя nродовжується.

Але Оля не могла нічого з собою вдіяти. Їй здавалося, що між нею і Дімою залишилася недомовленість, яка пов’язувала її з ним. Як, розбираючи речі чоловіка, вона знайшла його записну книжку. Там було безліч незрозумілих заміток і номер телефону. Недовго думаючи, Оля вирішила зателефонувати. Трубку підняла незнайома жінка. Оля домовилася про зустріч з нею. Виявилося, що це був номер kоханки чоловіка. Лариса зустрічалася з Дімою протягом п’яти років, він обіцяв їй, що піде з сім’ї. Коли виявилося, що чоловік не був таким ідеальним, як їй здавалося, вона змогла його відпустити. Вирішила, що ще має право на щастя і любов.