Чоловік довгий час зрад жував мені, а про це знала моя найкраща подруга. Коли я її запитала, чому вона про це мені не сказала, від її відповіді я остовnіла.

Я пережила глибоке nотрясіння у своєму житті; не знаю, чи можу я вийти з цього стану та повернутися до нормального життя? Зараз мене підтримують мої батьки, а друзям та подругам я більше не вірю. Саме зр ада подруги та чоловіка стала причиною того, що я стала такою недовірливою. Протягом тривалого часу чоловік мені зра джував, ні, не з подругою, з іншою жінкою, але подруга знала все це і приховувала від мене. Віка не просто приховувала зр ади чоловіка, а й просила rрошей у відповідь на своє мовчання.

Я не могла повірити, коли дізналася про все це, хоч подруга намагалася виправдовуватися. Я їй більше не вірю і не вірю у її шляхетні наміри. Подруга говорила, що вона приховувала все від мене, щоб зберегти наш шлюб. Я їй висловила все, що думаю про неї, зараз я більше не спілкуюся з нею, з чоловіком розл училася і забо ронила йому бачитися з дитиною; с уд мене підтримав; нехай і далі гуляє. Не розумію, як можна поміняти рідну людину на скороминущі стосунки?

Я старалася завжди була дбайливою, милою, робила для нього все, як він хотів. Вдома у мене завжди був затишок, порядок, але, мабуть, його це не цікавило. Він легко проміняв на інших жінок, він навіть нічого не сказав, коли я заявила, що подаю на розл учення. Мені іноді здається, що він мене й не любив, тільки я була сліnа і вірила у кохання та сімейні цінності. Зараз я намагаюся прийняти цю ситуацію, проnрацювати усі свої блоки та травми; сподіваюся, що за допомогою своїх батьків та дитини подолаю все це.