Доkтор сказав Кирилу. «- З іншою жінкою ви успішно можете стати батьком…»

Ще під час перебування студенткою Тетяна для себе вирішила: вийде заміж після отримання диплома — це раз; її чоловік повинен бути старше на кілька років і матеріально забезпечений — це два. Важливі фі нансове благополуччя і взаємна повага. А любов? Стерпиться — слюбиться… Сергій підходив під «стандарти» Тетяни. Вони вже зустрічалися три роки. Він говорив про любов, кликав її заміж… Тетяна зіткнулася з Кирилом на роботі, коли той приїхав до її начальника у справі. Неначе блискавка вда рила. Кирило так само «зацінив» дівчину, і підійшов познайомитися. Від нього виходили незрозумілі, але чутливі флюїди.

Тетяна не розуміла, що з нею відбувається… Сергію вона все пояснила, і вони розлучилися… Кирило і Тетяна, незважаючи на вік (їй було 35, йому — 45), заkохалися як Ромео і Джульєтта. Вона з биттям серця чекала зустрічі з ним, він летів до неї на крилах любові… Їх повному і беззастережному щастю заважав той факт, що Кирило був одружений. Вже двадцять років. Дружина його нездатна наро дити дитину. Доктора так і говорили Кирилу: — З іншою жінкою ви успішно можете стати батьком… Вони разом вже років шість. Зустрічалися по буднях і по вихідних, проводили разом відпустку…

Але Кирило ніяк не наважувався піти від дружини. — Ми любимо один одного, я можу тобі дитину наро дити, зможемо створити міцну сім’ю, що тебе тримає поруч з нею? — Питала Тетяна у kоханого. — Ти мені дуже потрібна, мрію про нашу з тобою дитину, але ти ще трішки почекай, — відповідав він, попутно пояснюючи, що після двадцяти років спільного життя він не може взяти і кинути дружину. А Тетяна втомилася від очікування, Кирило прищепив їй любов серцем, а не розумом. Вона почала підозрювати, що лише у неї непохитна любов. Що вона любить Кирила сильніше, ніж той її… Тетяна вже місяць як ваrітна, але боїться повідомити про це Кирилу. А якщо він її кине?.. Так і чекає… Любов може прийняти і таку форму.