Батьки, я брат і його дружина жили разом в батьківському домі. Їх дитина виросла, і в один день мама мені повідомила, щоб я звільнила кімнату для племінника.

Мама все моє життя стежила за моїм моральним виглядом. Вона не дозволяла мене ні на пікніки ходити, ні на ночівлі, ні в похід з наметами. «Ну, що ти! Це не твій варіант!». Скоро я закінчила університет. Хотіла просто подарувати батькам цей червоний диплом, щоб поставили в рамочку. У мене є брат, у якого на той момент наро дилася дитина, Данило. З братом і з його дружиною у нас були близькі, дружні стосунки. Так, забула сказати, вони жили з нами. У нас була трикімнатна квартира. Брат і дружина займали найбільшу кімнату, я найменшу, а батьки спальню. Свій вільний час я часто проводила з племінником, гуляла з ним, няньчилася ночами.

Скоро дитина виросла і всі стали висипатися. Тоді я почала помічати, що мама активно цікавиться моїм особистим життям. На той момент я вже два роки зустрічалася з Денисом, але плани на майбутнє ми ще не обговорювали.Потім почала помічати, що брат до мене не так щиро ставиться, як раніше. Скоро з’ясувалося, з чим було пов’язано їх така дивна поведінка. Я повернулася з роботи додому, мама зустріла мене дуже радісно, проводила на кухню, посадила за стіл і почала задавати підозрілі питання. — Донечко, які у тебе стосунки з нашою сусідкою, тіткою Надею?- Що за питання, мамо? Звичайні, як з усіма нашими сусідами. — Ну чудово. Значить, ви уживетесь.

— Що? — Я домовилася з нею. Ти переїдеш до неї, вона виділить тобі кімнату з балконом, ні те, що у нас. А натомість ти будеш готувати, вигулювати собаку, забиратися. — Чому я повинна переїхати? Моя кімната що, зrоріла?- Ти ж сама знаєш, що у нас тісно. Данило швидко росте, скоро йому потрібна буде своя кімната.- Хочеш сказати, ви виrаняєте мене, щоб у брата житлоплоща була більше?- Ну що ти, чому відразу «виrаняємо»? — Нехай вони переїдуть. Не можуть зняти житло, як це роблять нормальні люди?- Їм не по кишені зараз. Ми вже вирішили, не протився.

— Знаєш, що, мама. Денис вже кілька разів запропонував мені переїхати до них, і батьки вмовляли, але я не погоджувалася. Зараз я, напевно, відразу ж переїду до них. — Як так? Ви ж не розписані? Я тут же подзвонила Денису, запитала, чи можу переїхати прямо зараз і поставила на гучну.- Мила, я біжу до тебе, доnомогти з переїздом. Я тут же переїхала. Нова сім’я мене зустріла і прийняла. Я розповіла Денису, з чим був пов’язаний такий мій поспіх. Він обійняв мене і сказав:- Я тебе дуже люблю, мила. Якщо ти не проти, завтра ж подамо заяву.