Після розлу чення з чоловіком, одного разу під час свята, я зайшла на кухню за закускою. Тільки через кілька хвилин я виявила, що двері замкнені і я там не одна.

Ця історія сталася напередодні нового року. Справа в тому, що я пішла від чоловіка після його зради. Бачити його та слухати якісь виправдання я не хотіла, адже після п’яти років спільного життя він так на хабно вчинив зі мною. Та ще й зр адив мене з найкращою подругою! Для мене це було страшним уд аром у спину, і я собі вирішила, що ніколи не пробачу їх. Незважаючи на те, що з чоловіком я не спілкувалась, його сестра завжди підтримувала зв’язок зі мною. Вона всіляко переконувала мене, що треба спокійно поговорити та з’ясувати, як усе сталося. Однак для мене тема була закрита, і вислуховувати всі пояснення, особливо після побаченого, мені не хотілося. Сталося так, що золовка зателефонувала і запросила зустрічати Новий Рік разом.

Збиралися всі наші друзі, і сидіти і сумувати вдома на таке свято мені не хотілося. Саме тому я погодилася та виїхала до заміського будинку наших друзів.Я, звісно, здогадувалась, що Антон теж буде там. Мені не хотілося при всіх випендрюватися, але й на контакт із ним я теж не йшла. Через кілька годин вийшло так, що мене попросили сходити за закускою на кухню. Я погодилася, і коли зайшла на кухню, побачила там чоловіка. Він запитав, чи не потребую я доnомоги.Я просто вирішила вийти з кухні, щоб вкотре не сkандалити. Однак, як виявилося, двері були зачинені. Я просто мовчки присіла і почала nлакати від безnорадності, адже ніхто не чув моїх kриків через гучну музику.

Антон сів поруч і почав вибачатися. Він казав, що нічого між ними не сталося, вони просто випили та заснули поряд. Він клявся, і казав, що найкращої жінки для нього не існує, і він справді ніколи мені не зраджував.Потім він мене міцно обійняв і поцілував. На той момент моє серце розтануло, і я повірила йому. Мені так треба було опинитися в його обіймах, що я просто мовчки обіймала його та насолоджувалася моментом.Раптом музика вщухла, і двері наші відчинилися. Виявилося, золовка спеціально нас закрила, щоб ми змогли у спокійній обстановці поговорити та помиритися. Так і сталося, за що ми їй дуже вдячні.