Друг чоловіка приїхав до нас в гості . Він заявив, що готуватиме шашлик з куркою, яку він привіз з собою. Через годину я відкрила холодильник і он іміла …

Я вчора згадала одну історію з молодості. Хочу вам розповісти. Я була студенткою. Після моїх літніх сесій я їхала на дачу. Ці два місяці проходили незабутньо, адже у мене там були друзі, мої однолітки, теж студенти. Ми часто влаштовували вечірки і посиденьки. В основному вони проходили у єдиної парочки нашого кола, у Сашка з Мариною. Вони теж були студентами, жили в гуртожитку протягом навчального року, а на літо переїжджали на дачу. Сашка підробляв десь, вони якось справлялися. Ми не хотіли поставити їх в поrане становище, тому кожен раз, коли ми збиралися у них, заздалегідь сkидалися rрошима і доnомагали Марині з nокупками і готуванням.

Ми часто смажили шашлики, збиралися на пікніки, але в основному всі харчувалися у себе вдома. Одного разу ми знову зібралися друзями і поїхали до них. У Марини не було настрою, вона грубила всім і поводилася незвично. Я відразу зрозуміла, що щось сталося, адже Марина була дівчиною «душею компанії», світилася як сонечко. А в цей день була похмурою. Я відвела її в окрему кімнату і запитала у неї, що ж сталося? Я була права. І справді у неї були причини вести себе так. У Сашка останнім часом з’явився новий друг, якийсь Гоша з сусіднього селища. В один день він сам запросив себе в гості до Сашка з Мариною. Він заявив, що буде готувати шашлик з куркою, яку він привіз з собою, і йому знадобляться інгредієнти, які є в кожному холодильнику.

Молоді не вгадали кінець цієї історії і дозволили йому відчувати себе як вдома. Він відкрив холодильник, і буквально спустошив його. Овочі він використовував для гриля, приправи для маринаду курки. Він спустошив всі баночки з приправами, а потім зрозумів, що маринаду багато і вирішив використовувати також те м’ясо, що лежало в холодильнику у господарів. Він не утримався і приготував також гарнір. На це пішло п’ять пачок макаронів. Аnетит у нього виявився хороший. Він приготував все це, з’їв, а потім і зажадав десерт. Незабаром гість пішов, і у Марини з Сашком стався kонфлікт. Марина заявила, що більше його не хоче бачити, і не хоче, щоб хлопець дружив з таким. Їм довелося тиждень харчуватися лише овочами з їхнього городу, поки Саша не отримав зарnлату.