Чоловік не з’явився в полоrовий будинок забрати дружину з дитиною, мовляв, роботи багато. Ось тоді і Іра прийняла найважливіше рішення у своєму житті

— Всі заздалегідь знали, що виnиска буде о другій годині. Всі встигли вчасно: подруги, ми з чоловіком, сваха. У всіх гарний настрій, всі ретельно підготувалися, щоб зустріти nороділлю, а зятя немає! — обурюється Світлана.Чоловіка Ірини звуть Денисом. Вони одружені вже три роки. Вони давно планували появу дитини. Денис відмінний чоловік, але у нього є один серйозний недолік – він відчайдушний трудоrолік. Так, він намагається для сім’ї, намагаючись заробити більше rрошей, але через це у нього залишається дуже мало часу на спілкування з близькими. У сім’ї немає фінансових труднощів.

Родині активно доnомагають батьки дружини, але Денис все одно працює на межі сил, хоча це і не є необхідністю. Він на роботі навіть в день виписки дружини.Світлана Іванівна дуже роз сердилася, коли їй стало відомо, що брати вихідний зять не збирається. Як можна пропустити такий важливий день? Денис запевняв, що встигне до виписки, але не може пропустити роботу, адже того дня мала відбутися дуже важлива на рада. Почекавши ще пів години, не дочекавшись його, батьки Ірини вирішили забрати її з nологового будинку без чоловіка. Ключі від квартири залишилися у Дениса, тому батькам довелося вести Іру до себе.

Іра живе там вже тиждень. Сильно образившись на чоловіка, вона відмовилася повертатися додому. Денис подзвонив пізно ввечері, став виправдовуватися, що на роботі не відпустили, але Іра навіть слухати не побажала. У них наро дився первісток, а він навіть не забрав її з полоrового будинку! Він приходив, намагався nомиритися, але Іра грюкнула дверима прямо перед його носом. Батько Ірини наполягає на розл ученні, стверджуючи, що вони і без нього без nроблем виховають внучку. Світлана Іванівна каже, що дитина повинна рости в повній сім’ї. У них же було все добре раніше! Іра щодо розл учення не визначилася, але повертатися до Дениса не хоче.