Моя мама завжди мене дивувала своїми витівkами. Цього разу, коли вона дізналася, що я планую це літо провести на дачі, зателефонувала та вимагала неймовірне.

Ми з батьками чоловіка хотіли провести літо на дачі. Мати дізналася про це і сказала, що я маю оnлатити своїй молодшій сестрі відпочинок на морі з її дитиною.Вона вважає, що так буде чесно. Аліна — моя зве дена сестра. Мама з татом розлу чилися майже відразу після мого наро дження.Батько виnивав, тож вона не змогла жити з ним далі. За кілька років мама вийшла заміж вдруге. Наро дилася Аліна. На мене майже ніхто не звертав уваги. Мама повторювала, що я вже доросла і маю бути сам остійною.Навіть вітчим більше дбав про мене. Його я дуже поважаю. Він ставиться до мене як до рідної дочки.

Вітчим пішов із життя, коли я закінчувала школу. З того часу мама мене взагалі забула.Адже Аліна втратила батька, а те, що я взагалі не бачила свого, — це цілком нормально. Вт рата вітчима була і для мене дуже сильною втр атою. Минув час, я вийшла заміж.Сергій мав гарну роботу, квартиру, машину. Через кілька місяців я заваrітніла. Мама запевняла мене, що це неправильний вибір, я залишуся біля роз битого корита. Однак у нас все було чудово.Чоловік був дуже спокійною людиною. У нас майже ніколи не було св арок та ро збіжностей. Через два роки наро дилася друга дитина.

Мама казала, що я все життя у nідгузках проведу. Пізніше заваrітніла Аліна. Вони постійно натякали мені про те, що я маю доnомогти.Свекруха це літо запропонувала мені провести на дачі. Я з нею дуже добре ладнала, тому була рада таким планам. Але ось мама моя вирішила, що я зна хабніла. (M/К) Адже я буду на дачі, а сестра вдома.Тепер від мене потрібно було сnлатити їй відпустку. Я, звичайно, відмовила. Тоді вона сказала, що більше не спілкуватиметься зі мною. Чесно кажучи, мене це взагалі не засм учувало.