Думала – чоловік на роботі, і вирішила сама піти додому за одягом, але з порога я почула голоси, а відчинивши двері – сkам’яніла

Помста, яка йшла з боку чоловіка, була викликана тим, що ми дружним шляхом не домовилися про оплату аліментів – і це сталося за рішенням суду. Після всього того, чого я натерпілася від цього гада, я не стала б вірити йому на слово, що він до копієчки сумлінно все платитиме мені.Вже три роки як ми значимося в офіційному розл ученні. І за ці три роки я дізналася про нього більше ніж за 12 років нашого спільного шлюбу. Причиною стала банальна зрада чоловіка, але наслідки навіть торкнулися наших дітей. Точніше вже моїх. Діло було так, ми з сім’єю зібралися поїхати на відпочинок до Іспанії.

За день до вильоту, доньці стало поrано, і ми відразу звернулися до ліkаря. Їй призначили термінову операцію. Відпустку відклали на невизначений термін.Доньці було п’ять років, і я залишилася з нею у ліkарні. А семирічний син залишився під наглядом у тата. Наступного дня чоловік зателефонував і сказав, що його терміново відправляють у відрядження. Таке часто бувало, і тому для мене не було нічого підозрілого. Я попросила мою сестру доглянути за сином, поки нас із донькою не випишуть. Через два дні мені з донькою знадобився змінний одяг.

Попросила медичну сестру доглянути за донькою, поки я швиденько піду додому за корисними речами.Підійшовши до дверей нашої квартири, я почула дивні голоси. Одразу подумала, що можуть бути злодії. Підійшовши обережно, зрозуміла, що це жіночий сміх. Зайшла та застукала чоловіка, в чому мати народила, на нашому ліжку з іншою жінкою.Замість того, щоб збентежитися або почати виправдовуватися, він здивовано запитав: »Що ти тут робиш? Адже ти маєшбути в ліkарні». Я не залишилася в боргу, не стала розпускати нюні і суворо сказала, щоб його духу тут не було за годину, ні то я змушена зателефонувати батькові.

Батько мій – колишній спецназівець і пояснювати він може зрозуміло.Після розлу чення він примудрився настроїти всіх наших знайомих проти мене, і навіть доводив їм, що це я гуляюча і безладна мати. А доходи він примудрився приховати, щоби не виплачувати аліменти.Я ж прийняла його виклик на тиху війну та найняла гарного адвоката. Ми навіть позбавили його батьківських прав. Ну а про решту його гидоти і не варто розповідати, настільки вони підлі й низькі для того, хто «любить» тата.