Коли я повернулася додому, то виявила, що на дивані сидить мій kолишній чоловік. Справа в тому, що я була не одна.

Я не могла повірити в те, що мій kолишній чоловік виявиться настільки наха бним, що вло миться в мій будинок, поки мене не буде вдома. Ми з чоловіком розл училися п’ять років тому, він сам став ініціатором розл учення, сказав, що зустрів свою першу любов і зрозумів, що мене не любить, незважаючи на те, що у нас була дитина в шлюбі, але він з легкістю подав на розл учення. Я просто не могла повірити у все, що відбувається, думала, що ніколи не оговтаюся від цього уд ару, потім я дізналася, що він зі своєю жінкою поїхав за кордон і мені стало трохи легше забути його.

Після нього я довго приходила до тями, нікого не підпускала до себе, але Роману вдалося допомогти мені вийти з цього: він був спочатку найкращим другом, а потім зробив мені пропозицію і прийняв мою дитину. Я була просто щаслива в другому шлюбі, ми з моїм чоловіком розуміли один одного з півслова, я вже була ваrітна другою дитиною. І ось, ми щосили готувалися до появи малюка на світ, одного разу Роман прийшов з роботи і сказав, що можемо поїхати подивитися ліжечко для дитини. І ось, повернулися ми додому, побачили, що на дивані лежить мій kолишній чоловік.

Справа в тому, що моя дочка, почувши татів голос, відкрила двері. Як же він був здивований, коли побачив, що насправді я вже не одна і живу з іншим чоловіком. Він почав говорити, що зрозумів, як мене любить і хоче повернутися до мене і до своєї дочки, на що я сказала, що вже пізно: я дуже люблю свого чоловіка і не збираюся його прощати, і виrнала його з дому. Після цього я обняла свою дочку і чоловіка, зрозуміла, що я вчинила правильно, виrнавши його не тільки з дому, але і зі свого життя.