Коли дочки не прийняли рідну маму до себе, то невістка з радістю nрихистила у себе свекруху, і ось як жінка вирішила віддячити їй

Коли Оксані стало важко жити одній в селі, вона, за порадою дочки, вирішила продати будинок і перебратися жити до неї в місто. Але захотіла випробувати дітей. По приїзду збрехала, що у неї вkрали гроші, виручені від продажу будинку. Дочки відмовилися прихистити матір. Зате син з невісткою прийняли її без ваrань. Тоді вона… У Оксани була велика сім’я. Чоловік, дві дочки, Анна і Олександра, і син, Микола. Чоловіка не стало, коли діти вже були дорослими. Дочки поїхали вчитися, там же обзавелися сім’ями і залишилися жити в місті. Син привів дружину, Інну, додому. Відносини між невісткою і свекрухою не склалися, і незабаром молоді переїхали жити в інше село.

З роками Оксані ставало все важче жити одній в селі і Анна, старша дочка, порадила матері продати будинок і переїхати жити до неї. Так і зробили.На пероні вокзалу її ніхто не зустрічав. Оксана вирішила зателефонувати Ганні, але та не відповіла на дзвінок. Довелося їй самій шукати дорогу до будинку дочки. Добрі люди підказали, на якому автобусі вона може дістатися до потрібної адреси. В автобусі Оксана розговорилася зі старенькою, що сидить з нещасним виглядом. Як виявилося, та продала будинок і переїхала жити до сина. Поки у старенької були гроші, її мало не на руках носили. Але коли гроші скінчилися, скінчилося і добре ставлення до неї. Дорікали шматком хліба. Ось старенька і не витримала. Їде назад до себе в село, в надії, що сусіди допоможуть. Оксана задумалася, і вирішила випробувати дітей.

Доїхала до дочки. Прийняли її добре. Через пару тижнів Анна запитала про гроші за будинок. Оксана збрехала, що її пограбували в поїзді. Дочка розлютилася, і сказала, що не збирається утримувати матір за свій рахунок. Оксана зрозуміла, що треба збирати речі. Приїхала до молодшої дочки, Олександри. Та навіть на поріг мати не пустила. Оксані залишалося лише до сина поїхати. Син з невісткою прийняли їй добре, нагодували, напоїли, запропонували залишитися жити з ними. Жінка і їм збрехала про вкрадені гроші. Але ставлення до неї це не змінило.- Проживемо, мамо. — сказала невістка.Через місяць відзначали новосілля. Микола з Інною і матір’ю переїхали в новенький будинок. На свято приїхали і дочки Оксани.Всі дарували подарунки новоселам. Свій подарунок піднесла і мати. Вона вручила синові товстий конверт з 5 тисячами доларів.