Невістка спочатку здалася неви нною, сkромною, а потім показала своє обличчя. Спочатку зрад ила синові з сусідом, а потім..

Після армії мій син повернувся додому не один. Під час служби він познайомився там з дівчиною. Вони зустрічалися весь цей час, він привіз її додому і заявив, що збирається одружитися з нею.
Ця ідея мені не сподобалася, адже я сама жила біля військової частини і бачила, які жінки туди ходять. У них була не хороша репутація.Але мої сумніви виявилися неправильними, адже коли син привіз її додому, вона здалася мені скромною дівчиною, очі напівопущені. Вона була з багатодітної сім’ї, тому я не здивувалася, що вона так погано була одягнена. А з речей вона мала з собою тільки одну сумку. Мій син і в дитинстві підбирав нещасних тварин на вулиці, таку і привіз додому.

Мій вітчим перед кончиною залишив моєму синові свою квартиру, тому їм було, де жити. Вони зіграли весілля і стали жити разом. Син прописав дружину в своїй квартирі. Невістка в перший час навіть здивувала мене. Вона була хорошою домогосп одаркою, смачно готувала, в будинку була ідеальна чистота. Але я знала, що одного разу вона покаже свою «гни льцю», так і сталося. Навіть на весіллі вона відкрито фліртувала з друзями сина. Тут син застав її з сусідом. Він пробачив її, вже дуже її любив. Сусід сказав, що вона гуляща, але син не повірив і побив його. Але, як виявилося, він мав рацію. Вона скоро кинула чоловіка, пішла до хлопця, з яким познайомилася в Інтернеті. Також вона запропонувала розл учення. Син просив її залишитися і не хотів розлу чення.

Про її прописку ми навіть не пам’ятали. Але скоро невістка заявилася. Виявилося, вона ваг ітна. Вона просилася назад до сина, так як хлопець її кинув. Я дуже боялася, що син піддасться цим маніпуляціям, але, на щастя, він мислив тверезо, відмовив їй. Невістка сама знайшла собі квартиру, стала працювати. Тільки вона попросила у сина не виписувати її з квартири, адже ця печатка їй стане в нагоді при пологах. Син так і зробив. Я просила його виписати невістку, адже на це є кілька причин. По-перше, невістка заявила, що вона заваг ітніла ще тоді, коли жила з сином, тобто вона легко може записати чужу дитину на мого сина. А по-друге, вона може прописати дитину туди ж — і потім зажадати частину квартири від сина.
Як мені умовити сина виписати її?