Кіра повірила казкам чоловіка і повернулася до нього, а після наро дження дитини вона пізнала справжнє nекло.

Після шести років безплідного подружнього життя, Кіра з чоловіком зважилися на ЕКЗ. З другої спроби все в них вийшло. Здавалося б, живи і радуйся, але чоловік Кіри почав випивати, пропадати ночами і навіть дорікати Кіру, що вона товста і страшна.Дитина ще не народилася, а Кіра більше не могла терпіти її витівки і пішла жити до батьків. Ті від цього були не в захваті і не дуже вірили в розповіді Кіри про поведінку чоловіка, тим більше, що останню добу безперервно стояв під вікнами квартири і благав про прощення. Свекруха дзвонила і плакала, просила Кіру одуматися, хоч би заради майбутньої дитини.Коротше, Кіра повернулася до чоловіка (St/K) і чотири місяці той зображував ідеального чоловіка.

Не пив, дбав про неї, допомагав по дому. З дитиною були ускладнення і Кіру поклали до лікарні, готували до кесаревого розтину. Весь цей час чоловік носив їй передачі та розмовляв із лікарями. Вдома генеральне прибирання зробив, навіть постільну білизну перемив. А потім зустрічав Кіру з квітами та аніматором.Але щастя тривало недовго. Дитина була дуже неспокійною, спочатку взагалі не спала, багато плакала. Його постійно доводилося заколисувати на руках. І чоловік Кіри зірвався. Знову почав пити, пропадати невідомо де. Але коли він був удома, було ще гірше, тому що він нив, вічно злий і дорікав Кіру в тому, що вона їм взагалі не цікавиться і нічого вдома не робить.

А коли у Кіри від стресу пропало молоко, чоловік відмовився купувати суміш. Це стало останньою краплею. Кіра знову перебралася до батьків, цього разу остаточно, і подала на розлучення.Але тут є свої труднощі. Батьки від присутності Кіри і внука, що вічно кричить, не захваті. Вони Кіру з дому не виганяють, бо вона є співвласником квартири і має повне право там перебувати.Але дуже незадоволені тим, що довелося потіснитися і змінювати звичний спосіб життя не збираються. Перемовляються з різних кімнат, коли дитина спить або вмикають телевізор. Могли б і не будити малого, адже й самі нервуються, коли він голосить. Кіра бачить у цьому тактику виживання її із квартири, але йти їй нікуди.