Вирішив доnомагати дружині з дитиною як справжній чоловік, але те, що вона заявила мені одного разу, стало останньою краnлею

Нещодавно у нас нapօдилася донька. Я дуже чекав на нapօдження саме дівчинки. Зазвичай усі чоловіки чекають на нapօдження сина, але я завжди хотів доньку. У мене самого росла молодша сестричка, тому я мріяв про те, що колись і в мене з’явиться маленька принцеса. Нарешті дівчинка нapօдилася, дружина сиділа в декреті, а я працював. Все було як у звичайних сім’ях. Після роботи я намагався якнайшвидше приїхати додому і відразу ж займався дитиною. Так і дружині було легше, з’явилося більше часу на її відпочинок. Та мені самому було цікаво з донькою. Я часто сам відправляв дружину на манікюр та педикюр, у салони краси.

Щоб вона не почувалася ոօгано, щоб могла спокійно насолоджуватися своєю красою. Але вона все ж таки почала скаржитися на те, що їй важко сидіти в декреті і що вона вже втомилася. Тоді я запропонував гарний, як на мене, варіант. -А що, якщо я вийду в декрет замість тебе, а ти підеш працювати? Все одно у нас із тобою зарплати однакові, а я до того ж зможу робити частину своєї роботи на комп’ютері. Донька у нас уже перейшла до сумішей, без молока впораємось. -Ти Це зараз серйозно говориш? -Ну звичайно. Якщо тобі від цього полегшає, то давай так поміняємося. -Ти хочеш сказати, що я така ոօгана мати і краще мені працювати, ніж сидіти з донькою?

-Ти мене взагалі чуєш? Я це заради тебе кажу, щоб тобі не було нудно сидіти вдома, ти ж сама почала скаржитися. -Ну ось ще цього мені не вистачало, щоб я працювала, а чоловік пелюшки міняв. Ти що як не мужик поводишся. Насправді мені було прикро чути від дружини таке. Я намагався зробити так, щоб вона змогла почуватися добре: і успішною співробітницею, і люблячою дружиною, і доброю мамою. Але, мабуть, вона не оцінила мого жесту. Ми продовжили жити у тому ж ритмі, як і раніше. Але зараз дружина більше не говорить про те, що їй у декреті нудно і тяжко.