Послухавши пропозицію батька Кирила, Ирина була в подиві, але в мить вона прийняла рішення і пішла в будинок kоханого

Як зазвичай це буває у всіх дітей, які були єдиними в сім’ї, батьки робили все заради гарного майбутнього Ірини. Краща школа, кращі репетитори, кращі університет. На все це Ірина відповідала взаємністю, навчаючись краще за всіх. У школі і в універі Іра була найрозумнішою дівчиною групи, а враховуючи її зовнішність, хлопці бігали за нею натовпом, але у неї вже був хлопець, Кирило. Кирило був дуже хорошим хлопцем, добрим, не найрозумнішим, але вчився добре. У нього тільки недавно пішла з життя мама, а в сім’ї у нього також є 5-річна сестра і батько.

Пара дуже сильно любила один одного, але одружитися не поспішали, занадто молоді були, та й навчання ще було незакінчене. І ось одного разу в двері квартири Ірини постукали. Це виявився батько Кирила, якого Ірина знала з фотографій, які показав Кирило. Прийшов батько не просто так, пару секунд він зібрався з думками і дуже наполегливо попросив Ірину вийти заміж за Кирила. Ірина була просто в шо ці, але чоловік пояснив, в чому справа. Йому без його дружини дуже складно доводилося вдома, залишати сестру на Кирила і піти на роботу не завжди вдавалося.

Його прохання здалося Ірині привабливим, але її терзали сумніви, так що вона сказала, що подумає над цим. На наступний день, Ірина впевнено пішла на таксі і поїхала додому до Кирила, і відразу з порога сказала Кирилу, який відкрив їй двері: — Ну, що? В ЗАГС? Кирило ще пару хвилин відмовлявся повірити, що це не жарт, але вже на наступний день у пари були стосун ки в тому числі і на папері. Ірина була єдиною господинею в будинку чоловіка і його батька, але їй було лише приємно доглядати за будинком, і за сестрою чоловіка, яка боязко називала Ірину сестричкою.