Коли батька не стало, мач уха зібрала свої речі та пішла – залишивши зі мною своїх дочок від першого шлюбу. Через деякий час я дізнався, що вони обоє ваrітні від мене.

Справа в тому, що мій батько одружився з іншою жінкою після того, як овдовів; нова дружина мого батька була доброю та порядною жінкою; я був уже дорослим, тому жодних проблем із нею не виникало.Я не звинувачував свого батька, адже він має право на щасливе життя, але я й уявити не міг, що моє життя складеться таким чином. У моєї мачухи були дві дочки від її першого шлюбу, обидві були гарними та привабливими, прибирали за мною, намаrалися догодити у всьому. Коли не стало мого батька, мачуха подумала, що їй уже не треба залишатися в цьому будинку, вирішила переїхати до села. Вона була дуже гарною жінкою, тому сказала, що вона не має жодних претензій щодо квартири,

але попросила мене дозволити її дочкам жити зі мною, поки вони вчаться. Я ладнав з її дочками , тому не бачив жодних проблем у її проханні.Минув якийсь час і обидві народили для мене дочок, але мачуха, коли дізналася про це, вчинила сkандал, сказала, що я зrаньбив її сім’ю.Я звичайно ж не збирався пов’язувати себе узами шлюбу, і подумав, що буде накладно платити аліменти, тому вирішив продати свою квартиру, купити кожній квартиру, а собі купити житло в іпотеку.Я здійснив задумане, сказав, що купую їм квартиру за те, що вони відмовляться від аліментів. Вони погодилися, але минуло кілька місяців, як мені надійшов лист із суду, нібито я відмовився від плати аліментів.

Я поїхав до дочок моєї мачухи, щоб з’ясувати, в чому справа, вони почали сміятися з мене, сказали, що квартиру я їм подарував, а аліменти я повинен виплачувати.Я вирішив помститися, зробив все, щоб суд позбавив їхніх батьківських прав, потім забрав до себе своїх дочок, і сказав, що поверну в тому випадку, якщо вони повернуть мені квартири, вони так і зробили, але цього разу я їх обдурив, взяв квартири та не віддав дітей.Зараз я живу приспівуючи, бо здав квартири, отримую прибуток від цього, дочки щасливі зі мною, та й особисте життя налагодилося.