Думала хоч внучку свекруха любить, але те, що вона вчинила на святі дитини, змусило мене засум ніватися в цьому

Вчора був день народження у моєї донечки, до якого я старанно готувалася, але на жаль він був зіпсований свекрухою. На п’ятиріччя прийшло багато гостей. Я запросила наших родичів і знайомих. Запрошені привели з собою своїх дітей. Ми хотіли, щоб вийшло справжнє дитяче свято. Але свекруха влаштувала грандіозний сkандал. Думаю, у неї щось не те з головою. А все почалося з того, що вона запізнилася на свято і ми вирішили сідати за стіл без неї — все остигало. Згодом свекруха з’явилася, почала кричати і лаятися. Їй не сподобалося, що свято почали без неї.

Гості намаrалися перевести ситуацію в жартівливу ноту і не псувати вечір. Але свекруха не заспокоювалася. Всю їжу, що я з любов’ю готувала, вона назвала недоїдками і зажадала принести торт. Настрій відразу зіпсувався. Добре, гості підтримали, мовляв, ще не час, на столі повним повно їжі.Чоловік бачив все, що відбувається, але не наважувався зробити зауваження матері. Поступово вона заспокоїлася. Виявилося, ненадовго. Цього разу їй не сподобалася музика, яку слухали діти — і відчитала їх. Діти слухали пісеньки з мультиків. Не знаю, чому вона так відреагувала на дитячі мелодії.

Гостям не сподобалася її хамська поведінка, і наші хресні пішли. За ними пішли наші сусіди, мої друзі і колеги. Я горіла зі сорому.Настав час торта. Дочка задула свічку. Свекруха поцілувала її і уточнила, чи є щось від розладу шлунка: раптом стане в нагоді?Після цих слів мої батьки теж вирішили піти. Чоловік ледь стримував себе, а я мало не заплакала: свято було зіпсоване, а свекруха і виду не подала, і сіла поїдати «недоїдки».Після її відходу чоловік напився. А я в істериці думала, що прийде час — і я їй висловлю все, що накопичилося за цей вечір.