Чоловік kупив дівчинці морозиво , але потім , міцно стиснувши її руку , раптом звернув на іншу доріжку .

Матір відправила свою маленьку п’ятирічну доньку зі старшим братом погуляти в парку. Вони трохи походили. Брат втомився стежити за нею і сів на лавку і уткнувся в телефон . Сестра почала говорити, що вона хоче пити. Брат говорив, що купить, але нічого не робив, а просто сидів .Дівчинка раптом зі сторони побачила у тіні людину і підійшла до нього. Цей чоловік сказав, що він купить їй води та морозиво . Наївна дівчинка повірила йому й пішла разом із ним. А брат навіть не помітив, у який бік пішла його сестра. Цей чоловік купив для дівчатка холодну воду та морозиво.

Спочатку вони йшли по напряму виходу з парку , але раптом чоловік , міцно стиснувши руку дівчинки, звернув на іншу доріжку. Дівчинка у сль0зах просила повернути її до брата. Але незнайомий чоловік сказав, що відвезе її додому. Мовляв, він живе по-сусідству і знає , де знаходиться її будинок. Вона, на жаль, повірила йому. Але потім їй стало ясно, що вони йдуть не в той бік та почала кричати .До них підійшов хлопець і запитав, чому дівчинка кричить. Він запитав у дівчинки, хто цей людина , а дівчинка відповіла , що вона його не знає. Він повинен був відвезти її додому, але веде в інший бік…

Хлопець все зрозумів. І накинувся на цього чоловіка . Вони довго билися, а дівчинка з переляку стояла і кричала. З кущів вискочив брат дівчинки і поспішив на допомога цьому хлопцю . Вони ременем зав’язали руки цього чоловіка і викликали поліцію. Брат дівчинки відразу зателефонував батькові і розповів про те, що сталося. Додав, що вони їдуть до поліцейської ділянки. Дівчинка там все розповіла та, як виявилося , вони затримали злочинця, який раніше викрадав маленьких дівчаток. Поліцейські, виявляється, давно його шукали, але не могли знайти . Після цього випадку батько дівчинки подякував хлопця і запропонував йому гроші, але той відмовився. Якщо б не цей хлопець трапилося б жах ливе. Добре, що все обійшлося.