Спочатку я терпіла »поради» свекрухи по дому, але коли вона вирішила виліkувати мого малюка своїми давніми способами, мої не рви вже здали.

Востаннє свекруха поїхала від нас зі словами «ноги моєї більше тут не буде». Все було за класикою. Почалося з того, що вона приїхала на виписку, а чоловік сказав, мовляв, допоможе спочатку. Але насправді виявилося, що в планах у неї було інше: вона не збиралася мені допомагати по господарству, а приїхала лише для того, щоб показувати «майстер-класи». Не складно здогадатися, що у її світі я все робила не так і неправильно. До речі, ми познайомилися з нею 4 роки тому – майже в той же час, коли я познайомилася зі своїм майбутнім чоловіком. Жила вона за 500 км від нашого міста, тож бачилися ми з нею дуже рідко. Але кожен її приїзд закінчувався приблизно однаково – зі скандалом.

Спочатку я намагалася якось згладити всі кути, говорила, мовляв, так, у вас досвіду більше, я тільки починаю навчатися всьому, мені потрібен час… Але коли справа почала стосуватися моєї дитини – я просто не витримала. Я ретельно виконувала усі інструкції, які отримувала від педіатора. Але свекруха буквально відштовхувала мене від моєї ж дитини – і починала лікувати мого сина своїми народними методами: -От, якого сина виростила. Думаєш, з онуком не впораюся? Робитимемо так, як скажу я – і точка! Востаннє мої нерви здали і я сказала їй, щоб вона забиралася з мого будинку: моя дитина, і її нафталінові методи лікування нехай залишить собі.

Нині нашому синові вже 9 місяців. А кілька днів тому чоловік заявив, що його батьки вирішили приїхати до нас на кілька днів. Але свекруха має умову: я повинна особисто подзвонити їй і запросити її в гості! Я не розумію цю жінку: що за дитячий садок? Невже вона не забула образ майже річної давності? По-друге, мені взагалі не хочеться бачитися з нею. Заради чоловіка і онука я ще можу потерпіти, але слідувати її дитячим забаганкам я не збираюся. За словами чоловіка, зараз його мама сидить і чекає на мій дзвінок. Без мойого благання вона не приїде сюди. Дожили!