Чоловік пішов від мене до сусідки – не витримавши дієти. Але коли побачив мої результати, хотів повернутись назад.

Вийшовши на пенсію, я вирішила зайнятися фігурою, а то останнім часом сильно погладшала. Стала готувати окремо для себе (дієтичну ) та окремо для чоловіка (смачну та ситну) їжу. Але, як невдовзі з’ясувалося, наявністю достатньої сили волі я не мала, і не могла встояти проти страв, приготованих для чоловіка. Зрозумівши, що за наявності такої спокуси я нічого не доб’юся, попросила чоловіка підтримати мене. Він відповів згодою. Спочатку він із задоволенням їв салати та іншу дієтичну їжу. Але через кілька місяців став скаржитися що з цією «трав’яною дієтою» ходить завжди голодний. І попросив мене готувати щось із нормальної їжі. Пельменів наліпити, або пиріжків насмажити.

— Але ж тоді і мені не вдасться схуднути! Ти ж хочеш бачити мене стрункою? — Заперечила я. Чоловік махнув рукою і став собі дещо смажити з напівфабрикатів. Зазвичай це відбувалося так — ми разом вечеряли дієтичною їжею, потім він виганяв мене з кухні (подальше від спокус), варив собі покупні пельмені і сам знищував приготовлене. А ще за місяць він раптом перестав сам собі готувати. На вечерю підсиджувався до столу, їв трохи салатів, потім, зі словами: «Наївся, дякую», вставав з-за столу. Такій його поведінці я була тільки рада. Думала, що він чимось закусив до кінця робочого дня.

Як з’ясувалося за місяць, він і справді вечеряв до приходу додому. Але у сусідки Галини. Чоловік сам про це мені розповів, коли оголосив, що йде від мене до сусідки… Я, за активної підтримки моїх синів, купила та відремонтувала квартиру, подалі від новоспеченої парочки. А стару квартиру здаю. Що дає мені солідну добавку до пенсії. І так, я привела фігуру в норму. І не лише фігуру, а й взагалі зовнішній вигляд. Невістки допомогли мені з вибором нового образу та придбанням сучасного одягу. Тепер я виглядаю набагато молодше свого віку. І, хто знає, може ще вийду заміж…