Підтримаємо Цього Хлопця! Він Врятував Життя 5 Дітей, Але Втра Тив Руку. 17-Річного Хлопчик Нагородили Орденом «За Муж Ність»

Цей 17-річний хлопець врятував життя 5 дітей! Але сам втр атив частину руки. Того дня Олександр Гаркуша проходив повз дитячий майданчик. Коли раптом в руках малечі побачив засвічену гранату! Не роздумуючи, 17-річний хлопець вихопив її з рук дітей! Але викинути не встиг. «У військовому ліцеї нам говорили, що граната детонує за 4 секунди. Але я не встиг». Закривши дітей від уламків, він отримав безліч поранень і втратив 4 пальці.

Життя хлопцю врятував його батько, який зовсім нещодавно повернувся з АТО. «Він прибіг і знову кудись пішов — виявилось, побіг за аптечкою. Його укол врятував мені життя». Тільки хлопець прийшов в себе — він відразу запитав про здо ров’я хлоп’ят. Зараз юнак продовжує навчання у військовому ліцеї. Проте із-за тра вми руки його мрія стати розв ідником майже нездійсненна. Але Олександр став першою людиною, кого наrородили ор деном «За мужність» в 17 років.