Свекруха приїхала на кілька днів, але встигла зіnсувати всім нам настрій і день наро дження внучки

Моя свекруха приїхала до нас в гості з далекого краю. Вона приїхала подивитися, як ми живемо, і відсвяткувати ювілей нашої дочки.Я рідко з нею розмовляла і бачила її всього кілька разів, коли мій чоловік використовував відеозв’язок для спілкування з нею. Коли вона познайомилася з онукою, то назвала її пампушкою, що мені здалося дуже милим. Так, наша дочка-велика дитина. Але краще бути вrодованим малюком, ніж зубожілим, як діти з багатодітної сім’ї по сусідству-сkелети. Моя дитина наро дилася раніше терміну, і нам довелося відrодовувати її.Моя свекруха приїхала ошатна. Вона стежить за своєю зовнішністю. Поки моя дочка була в дитячому садку, мій чоловік зустрічав її в аеропорту і відвозив додому.

Я відразу зрозуміла, що нам буде важко з нею. Чоловік привіз дитину з дитячого садка, свекруха нахилилася до неї, привіталася, і на цьому все закінчилося. Свекруха залишилася сидіти за столом, а дочка втекла в свою кімнату грати. «У вашої дочки ож иріння, вона то вста!»- заявила свекруха.На наступний ранок моя свекруха рано встала і почала готувати сніданок для себе і нашої дочки. Вона поставила перед собою мету-привести внучку в норму. Моя дочка відмовлялася їсти вівсяну кашу. Зазвичай на сніданок вона їсть яєчню зі смаженою ковбасою, з сосисками, бутерброди, а кашу вона зне важала! Дочка стала ри дати. Я заспокоювала її, говорила, що доведеться терпіти бабусю, що це ненадовго.

Найстрашніше було на дні наро дження нашої доньки (An/V). Я вирішила накрити солодкий стіл окремо для малюків з великим тортом, солодощами, фруктами. Моя свекруха стояла поруч з онукою, не даючи їй з’їсти нічого зайвого, і тільки відрізала для внучки тонкий шматочок торта.Я бачила, як очі моєї дочки наповнюються сл ьозами. Я сховала свій шматок торта і віддала його дочці перед сном, щоб порадувати її. А щоб розвеселити дітей, я організувала для них різні конкурси та ігри.Тепер я відраховую дні до повернення свекрухи. Залишилося кілька! Мені хочеться виrнати свекруху з дому, дати їй по морді і піти kупити все те, що робить мою дитину щасливою: шоколадки, цукерки, булочки.