Телефонні Ша Храї Зателефонували Бабусі, А Потрапили В Будинок Майора Міл іції На Пенсії. Добре Ж Вона Їх Провчила

Телефонні шахраї зателефонували бабусі — а потрапили в будинок майора міліції на пенсії! Добре ж вона їх провчила! Цю історію я почув нещодавно від знайомого слідчого. Не вірити йому у мене немає причин, так як ми давно знайомі. Ця людина не з тих, хто складає байки. Далі пишу з його слів.» Телефонні шахраї останнім часом обдурили десятки тисяч людей, але бувають випадки, коли аферисти самі перетворюються в жертву.Одного разу нашій колишній співробітниці — майору на пенсії — подзвонили телефонні аферисти. Завели вони знайому казку про » ДТП і онука «. Бабуся уважно вислухала і заголосила.

— Ой, рідненькі, а як же допомогти моєму Сашкові? Скільки грошей-то треба?- 300 тисяч вирішать вашу проблему. Чи зможете знайти стільки?- Гроші, звичайно, великі, але у мене є трохи, відклала на похорон. Я вам дам, тільки вони у мене не вдома. Потрібно в ощадкасу їхати. А у мене ноги хворі, може ви мене одвезете? Я вам відразу там і віддам.- Добре бабуся, через годину до вас приїдуть.І дійсно: в обумовлений час біля під’їзду нашої бабусі стояв чорний жигуль. Бабуся сіла і назвала адресу банку. Їхати було недалеко, і водій бадьоро рушив у дорогу.

Бабуся, не поспішаючи, зайшла до відділення, а водій залишився чекати в машині, радісно потираючи руки. Жінки не було приблизно півгодини. Це вже почало турбувати афериста, але тут вона повернулася і почала вибачатися. — Ви вже мене вибачте, не змогла я зняти грошей. Я рознервувалася і пароль від карти забула, а ці зозулі в банку не змогли мені допомогти. Пароль у мене записаний у зошиті, але він на дачі. Це недалеко, кілометрів 20 від міста. Поїхали швидше.

Їхати до Виселок дійсно недалеко, але тільки вийшло не 20, а всі 50 км. Бабуся пірнула в свій акуратний жовтий будиночок, і через 15 хвилин вийшла.Сказала, що пароль знайшла і попросила допомогти забрати два відра картоплі і відро моркви з цибулею. Коли овочі лежали в багажнику, бабуся попросила відвезти мішки їй додому, так як це було по дорозі.Шахрай зціпивши зуби погодився. По дорозі бабуся радісно муркотала, що зараз і овочі привеземо і Сашку грошей знімемо, допоможемо онукові.

Коли приїхали до під’їзду, бабуся попросила хлопця підняти овочі до неї в квартиру. Сама вона точно з такою вагою не впорається. Нічого не вдієш, аферист взяв мішок і пішов по сходах.Біля квартири їх вже чекав наряд поліції. Вони швидко скрутили оторопілого шахрая.Як Ви вже здогадалися, бабуся відразу зрозуміла, з ким має справу. Відставний майор вирішила покарати бандитів, а заодно комуналку оплатити, та овочів з дачі привезти. Там вона і зателефонувала своїм колегам і попросила надіслати наряд до своїх дверей.