Повернулася додому и не повірила своїм очам: у мене в квартирі тепер нова господиня. Коли дізналася, хто вона насправді втратила неnритомність.

У мене двоє дітей. Старшому синові 30 років, а дочці – 28. Дочка живе в місті, у неї своя сім’я. У неї троє дітей. Син одружений на прекрасній дівчині, чекають свого первістка. Я душі не чаяла, щоб вони ні в чому не потребували. Але я зрозуміла, що неправильно їх виховала. Вони дзвонять мені, згадують про мене, коли їм потрібні гроші. Вони закінчені егоїсти. Я познайомилася зі своїм майбутнім чоловіком в далекі 90-ті. Він був привабливим чоловіком з великими блакитними очима. Незабаром ми одружилися.

Жили мирно, він був турботливим чоловіком. Але він завів kоханку, і я подала на роз лучення. Ми роз лучилися. Пам’ятаю, як діти nлакали, коли він збирав речі. Він пішов, не попрощавшись. Я залишилася з двома дітьми. Колишній чоловік nлатив алі менти, але цього було мало. Ми рідко спілкуємося, говоримо про дітей і все. Я все моє життя присвятила своїм дітям. Для них куnувала все, що бажали. Гаджети, велосипед, носили вони бренди. Мої батьки допомагали мені. Донька вирішила вступати до університету.Я взяла kредит. Потім вона кинула університет і вискочила заміж.

Але з чоловіком їй не пощастило. Він безперспективний, безсовісний, нероба. Він жив за рахунок своїх батьків. Потім вони переїхали в мою квартиру. Народився їх третій син. Моя дочка попросила про доnомогу. Я звичайно, не відмовила. Приїхала до них. Спочатку зять дякував мені, що приїхала. Але потім ставлення до мене змінилося. До мене ставилися як до служниці, особливо, моя дочка. Мені було прикро. Я зібрала речі і поїхала додому. У будинку мене чекав інший сюрприз. Мене зустріла моя новоспечена невістка. Поки мене не було, вони розписалися потайки від мене і син привів її в будинок в якості дружини. Сказати, що в шоці, нічого не сказати. Вирішила порадитися з сестрою, і вона сказала, що я повинна їх виганяти. Але я з нею не згодна. Просто мені дуже прикро.