«Чоловік і дружина повинні спати окремо». Те, що змусила робити свекруха, було просто абс урдом.

Нещодавно я прийшла до своєї сусідки, щоб попросити у неї граблі, а вона мені почала історію розповідати. Валентина Василівна сkаржилася мені, що її невістка неви хована і безс оромна, адже вона спить в одній кімнаті з чоловіком. У квартирі молодят був ремонт, і вони на якийсь час переїхали в готель. Однак, коли мама чоловіка дізналася про це, настійно вимагала, щоб вони жили у неї. У великому приватному будинку місця вистачить всім, та й онуки будуть на чистому повітрі.Спочатку сім’я відмовлялася, так як звідти довго добиратися на роботу, та й дітям в школу теж.

Але пізніше погодилися. Приїхали в неділю вранці. День пролетів непомітно. Син доnоміг батькові, а невістка зі свекрухою в городі поралася. Увечері поїли, подивилися всі разом телевізор. Свекруха пішла стелити ліжко. Як виявилося, жінка зі своїм чоловіком все життя сплять окремо. Ось і синові з невісткою постелила в різних місцях. Олег пішов спати, а слідом за ним і Аліна. Валентина Васильєва І каже, мовляв, постелила їй з дітьми в іншій кімнаті. Наречена розреготалася і сказала, що без чоловіка не спить ніколи. Однак жінці було не до сміху: вона сказала, що разом спати у себе вдома будуть.

Олег нагадав, що вони вже дорослі люди і самі можуть вирішити. Аліна сказала, що в машині будуть спати, раз не можна. Свекруха стояла на своєму, пара теж не поступалася. Ось вони і поїхали ночувати в готель. Вранці Олег приїхав, щоб забрати дітей. Але Валентина Василівна не заспокоїлася і вимагала ви бачень від невістки. Думала, що вона повністю права в цій ситуації… Мені було дуже смішно від цієї історії, адже дівчина нічого поrаного не зробила, але тепер ще й винна. Я навіть забула, навіщо сюди прийшла. А як ви думаєте? Чи справді моя сусідка права?