Чоловік Тані вночі таємно зайшов на кухню, закрив двері і почав говорити по телефону. Від почутого Таня застигла і сіла на ліжко.

У Тетяни знову кран зламався. Вона подзвонила в ЖЕК. Приїхав якийсь неохайний мужик, перекрив воду і повідомив, що сантехніка немає, буде тільки через кілька днів. Таня не могла жити без води, тому полізла в інтернет, щоб знайти майстра. Там було оголошення. Подзвонила, і майстер був у неї вдома вже через півгодини. Його Звали Олегом, високий, худорлявий хлопець. Олег швидко з усім розібрався і сказав, що труби потрібно замінити, інакше nроблеми з водою будуть постійно. Обіцяв днями зайти. Зайшов, але в дуже невідповідний день. Це був день, коли Таня втратила бабусю. Вона була єдиною рідною людиною. Таня запросила його до столу, коли він закінчив роботу. Їй дуже не вистачало спілкування, тому вона взяла і розповіла про бабусю.

Олег слухав дуже уважно. Мало хто вміє так слухати. Він дуже сподобався Тані, тому не дивно, що незабаром у них зав’язався роман. Олег жив у гуртожитку, скоро зі своїми речами до неї перебрався. Якось заради інтересу Таня в його паспорт заглянула. Штампів і дітей не було. Вона навіть здивувалася, адже йому тридцять чотири роки вже. Хоча чому дивуватися? Їй тридцять, теж ніколи заміжня не була. За словами Олега у нього в селі жила мати і сестра, але він чомусь знайомити її з ними не прагнув. Одного разу Таня дивний діалог підслухала. – Добре, Іринко, – говорив кому-то чоловік. – Я все зрозумів. Завтра приїду до вас. А що привезти? Ага, накуnлю і цукерок.

Ну добре. Цілую. А на наступний ранок зібрався і пішов, сказавши, що до матері їде. Тетяна весь день не могла знайти собі місця. Він точно їй бреше! У нього цивільний шлюб з іншою жінкою, живе на дві родини! Тривожні думки постійно крутилися в голові, вона не витримала і відправилася слідом, за адресою, яка була вказана в паспорті. Всю дороrу вона накручувала себе, представляючи зустріч з іншою жінкою. Але приїхавши, виявила Олега з матір’ю у якій параліч, жила з нею в основному сестра Олега – Іра. Олег за нею доглядав, годував з ложечки. Зізнався, що не розповідав все в подробицях, бо боявся, що вона його зі своїми nроблемами не прийме. Тані стало со ромно за свої підозри. Вона підійшла і обняла чоловіка. Живуть вони разом вже три роки, зараз вже готуються до весілля.