У мене дуже хороший і дбайливий чоловік, але я не хочу наро джувати дитину. Для такого рішення у мене є дуже серйозна причина.

Кожна жінка мріє стати матір’ю. Говорять, що материнство – велика місія жінки. Я знаю, що хотіла стати матір’ю, але я не хотіла цього так люто, як мої подруги та знайомі. Але сказати, що я ненавиджу дітей, не можна. Просто я до цього не готова. Я не хочу зараз якось міняти своє життя. Ми одружилися десять років тому, до весілля ми зустрічалися близько 3 років. Ми вирішили завести дитину тоді, коли нам не буде чим зайнятися, коли ми будемо вільні, щоб повністю присвятити себе вихованню дитини. Але я дуже зайнята, я не маю вільного часу. Нещодавно я відкрила свій спа-салон. Відкриття салону – не проста справа, вимагає багато ресурсів та часу. Ще в мене два магазини косметики. Чоловік мені дуже допоміг, я йому дуже вдячна.

Тепер я вже перекрила всі витрати, салон приносить добрий прибуток. В нас своя чотирикімнатна квартира. У день мого народження чоловік подарував мені машину. Він успішний бізнесмен, у нього своя компанія добре заробляє. Минулого тижня у нашого друга народився син. Ми поїхали до них, привітали. Коли повернулися додому, чоловік заявив, що настав час задуматися про спадкоємця, мовляв, йому вже 37 років. А я взагалі не хочу народжувати. Дитина не входить до моїх планів. Мене дратують думки про памперси та пелюшки. До того ж, у мене гарна постать, я не хочу псувати її вагітністю. Не хочу також обмежувати себе у чомусь. Свекруха та моя мама на боці чоловіка, кажуть, що час уже народити дитину.

Мама навіть посварилася зі мною, мовляв, у мене такий добрий чоловік, а я не хочу подарувати йому спадкоємця, назвала мене егоїсткою. Я не маю наміру кидати кар’єру, не хочу відриватися від своїх справ. Чоловік почав наполягати, і я сказав, що згодна народити, але про дитину дбатиме няня. Чоловік був категорично проти; сказав, що він ніколи не довірить свого сина чужій жінці, додав, що я сама маю повноцінно сидіти в декреті і займатися вихованням дитини. Свекруха допомагатиме. Я влаштувала скандал, сказала, що не хочу і не народжуватиму, мені не потрібні діти. Наступного ранку він поставив мені умову — або я народжуватиму, або ми розлучаємося. Що ж мені робити? Розлучатися чи кидати кар’єру заради малюка?