Після того, як у мене бізнес nровалився, я став водити автобус. Але одна зустріч із дивною бабулею змінила все моє життя

Зі мною трапилася цікава історія. Пов’язана вона з ворожкою. Так сталося, що мій бізнес провалився і мені довелося працювати таксистом, щоб було на що жити. Я возив автобусом пасажирів. Складно, звичайно, було працювати водієм, та ще й їхати так далеко – але іншого виходу не було. Якось мені подзвонив хлопець і забронював одне місце для своєї бабусі. Я записав її і ми домовилися про місце зустрічі. Я вже хотів покласти слухавку, як той хлопець мені сказав: — Моя бабуся передає вам, щоб ви не пили кефір на ніч, — сказав той хлопець. Я був здивований, по-перше, від того, що вона дізналася, що я планував пити кефір, і по-друге, що за дивна бабуся. Я не звернув уваги на слова; і як планував пити – так і зробив.

Не минуло й 30 хвилин, у мене почав живіт боліти дуже сильно. Я побіг у туалет і до третьої години ночі блював. Мені було так погано, що не хотів навіть жити. Дружина дала ліки і вже до 4 години біль пішов, а я ледь заснув. Прокинувся о 6:30, хоча о 6-й повинен був бути у призначеному, з тим хлопцем, місці. Я, стрімголов, поїхав туди і забрав бабусю. Вона мені сказала, що дарма я випив той кефір. Мені раптом стало страшно, але потім я просто подумав, що вона ворожка. Так як я виїхав пізніше, ніж мав, то і на зустріч я запізнювався, яка була запланована заздалегідь на певний час. Я хвилювався, тому що зустріч була діловою — щодо мого прогорілого бізнесу. Хлопці мали допомогти мені знову стати на ноги.

— Синку, видно, ти надто переживаєш щодо цієї зустрічі. Ото візьми цей листок і відкриєш тоді, коли ти з ними не зможеш домовитися — сказала бабуся. Це було дуже дивно, але я подякував їй без зайвих питань. На зустрічі все було добре, але потім в одну мить усе змінилося, і вони почали говорити про умови, які мене не влаштовували. І тоді я відкрив листок. Нічого не сталося – і я без настрою встав і сів у машину. Дорогою додому мені зателефонували ті хлопці та запропонували нові умови, які мене влаштовували. Я був щасливий і спробував знайти ту бабусю, щоб особисто подякувати, але так і не зміг.