Я приготувала вечерю для сина і майбутньої невістка. Коли я відкрила двері, вона від подиву округлила свої очі.

Я завжди дивувалася тому, що мої подруги неrативно відгукувалися про своїх невісток, я не могла зрозуміти, чого вони хотіли від них, не розуміла, як можна образити дівчину, яка тобі в дочки годиться. Після того як син сказав, що хоче познайомити нас зі своєю дівчиною, я занепокоїлася, подумала, а раптом ми їй не сподобаємося, і мій син засм утиться, тому що ми не ладнаємо з його нареченою. І ось, настав момент знайомства з майбутньою невісткою. Як тільки вони увійшли в будинок, я відразу округлила очі і не могла приховати своє здивування.

Я не могла зрозуміти, як мій син, якому 30 років, зміг полюбити 40-річну жінку, враховуючи, що у неї ще дві дитини від попереднього шлюбу є. Ми з чоловіком стояли і з подивом дивилися то на сина, то на невістку протягом декількох хвилин, потім я запросила їх до столу. Я всіма силами робила вигляд, що все нормально, але мені здається, що вона зрозуміла, що не дуже сподобалася нам. В один момент ми з чоловіком вийшли з кімнати на кілька хвилин і, якщо я все правильно зрозуміла, невістка сказала синові, мовляв, їй здалося, що ми їй не дуже раді.

Мій син заспокоював невістку, а я чоловікові на кухні говорила, що не зможу прийняти її, адже вона старша за сина на 10 років, крім того у неї є діти і не факт, що наш син зможе знайти з ними спільну мову. Таким чином, після такого знайомства, ми відразу сказали синові, що не схвалюємо його вибір, на що він відповів, що нам потрібно поспілкуватися з нею, і тоді вона нам сподобається. Син все-таки одружився на ній, і я дуже вдячна йому за те, що він нас не послухав, адже невістка моя просто диво, вона не тільки встигає все по дому, а ще й займається власним біз несом, та й готує вона просто чарівно… тепер розумію, чому син захотів одружитися саме на ній!