Родичка довгий час приховувала від нас тає мницю, щоб ніхто навіть не подумав, що вона вд ова, нехай краще думають, що чоловік і син мене kинули, тому що я поrана.

Я дізналася таємницю родички після того, як покликала доглянути за моєю донькою, яка залишилася у мене після розлу чення.Так вже вийшло, що мій чоловік уявляв себе іншим і, коли я вийшла заміж я зрозуміла, що він не та людина і я не зможу з ним прожити.Крім того, що він почав багато пити, так і міг руку підняти, то на мене, то на мою дочку. Я ще могла стримувати собі і терпіти всі його витівки, але от не хотіла, щоб дочка росла в такому середовищі, тому подала на розлу чення.

Мені було дуже складно, адже він не допомагав мені матеріально, батьки жили далеко, тому я не могла розрахо вувати на їх допомогу.Так як я не працювала, і чоловік не допомагав, то кошти стали закінчуватися, і я подумала, що потрібно знайти няню і влашт уватися на роботу.Мама запроп онувала мені попросити про допомогу у моєї родички, але я якось не хотіла, так як вона була вже у віці, і я чула, що характер у неї не дуже, тому від неї пішли її син і чоловік. Я подзвонила їй, вона охоче прийшла, я розповіла,

все що потрібно знати про дочку, і ось повинна була вранці поїхати на роботу, але сумнівалася в тому, що старенька і моя дочка знайдуть спільну мову.Я повернулася з роботи, дочка радісна прийшла мене зустрічати і сказала, що вони разом весело провели час, і що вона не така зла, як говорили, я вибачилася за це.Коли дочка заснула, старенька сказала, що її чоловік з сином, вирушили на спец. Розслі дування і обидва без вісті пропали, кажуть, що в болоті потонули, тому вона сказала, що вони kинули її, щоб її не вважали вдовою.