Після наро д ження моєї дитини, я вже точно знаю, що дитина не завжди робить сім’ю міцнішою. Насправді наш син зр уйнував нашу сім’ю.

Шість років тому я зустрів її та заkохався по вуха. Це було кохання з першого погляду. Я зробив пропозицію, і вона погодилася стати моєю дружиною. Ми одружилися і були дуже щасливі. Жили душа в душу, любили одне одного і насолоджувалися спільним життям. Жили у злагоді.У нас було чудове життя протягом шести років. Потім вона зава гітніла. І вона, і я мріяли про дитину. Моєї радості не було меж. Я був на сьомому небі від щастя. Ми з нетерпінням чекали на народ ження нашого малюка.

Але після появи сина на світ наше життя змінилося, стало просто жахливим і нестерпним.Ми не завжди висипаємось, моя дружина постійно втомлюється та плаче. Має дуже зачахлий вигляд. І багато інших проблем. Ми забули про інтимне життя. Наші стосунки повністю зруйновані.Дружина ходить незадо волена, дуже зла, постійно плаче. Я навіть не хочу повертатися додому. Я знайшов одну коханку, потім другу. Але цих жінок не влаштовує роль kоханок: вони хочуть серйозних та постійних стосунків.

Через моє нестійке життя у мене почалися проблеми зі здоров’ям. Щоб хоч трохи розслабитися і заспокоїтися, я став випивати пляшку пива на день, але потім пристрастився і почав пити ще більше.Я не хочу навіть дивитися на свою дружину та дитину. Мені потрібна любов і увага жінки. Я намагався це пояснити своїй дружині, але вона мене навіть не слухає. Тепер я точно знаю, що дитина не завжди робить сім’ю міцнішою. Насправді наш син зруйнував нашу сім’ю. Я хочу спокійно спати ночами, прокидатися вранці та цілувати дружину. А я постійно прокидаюся від того, що плаче моя дитина чи кричить моя дружина. Я не знаю, як довго я зможу це терпіти.