Я полюбила свекруху з першої ж зустрічі. Але через місяць я побачила її справжнє обличчя

Мій перший шлюб зруйнувався через різницю у віці. Я повернулася до мами. У неї була невиліковна хвороба, і я залишилася з нею до кінця. А потім ми з сином жили одні.Моя дитина виросла, стала офіцером. Я дуже сумувала, коли син поїхав. Друзі познайомили мене з розлученим чоловіком. Романтичні зустрічі, любов і шлюб. Я знала, що у мого чоловіка є сестра і мама, які живуть за межами нашого міста, і запропонувала запросити їх на весілля, але чоловік відмовився, так як мама хворіла, а сестра не відходила від неї.

Вони почали телефонувати після весілля. Я закохалася в свою свекруху: вона була милою старою. Через півроку чоловік повідомляє мені: «Моя сестра заявила, що втомилася від примх мами і не хоче більше за нею доглядати».Як могла сестра кинути цей божественну кульбабу? Та нехай свекруха приїзджає. Вона буде мені як друга мати. Чоловік привіз її.Я спостерігала, як кульб аба перетворюється на мон стра. Ми з чоловіком встаємо о 8 ранку на роботу, але свекруха будила нас раніше, щоб допомогти їй одягнутися і снідати. Вдень, коли ми на роботі, вона може перебрати все. Увечері від неї немає порятунку: «Дай, дай, принеси».

Вона повідомила всім стареньким на лавці, що її експлуатують і не годують. Вона ходила в найближчий магазин з палицею і розповідала продавцям…(Ar/V) яка сволота її невістка. Коли я запитую, чому свекруха так принижує нас, вона відповідає: «Люди брешуть! «. Вже місяць, як свекруха в нашому домі, і мені це набридло! Я випадково помітила, що вона ходить без палички, але як тільки вона виявляла мій погляд, хапалася за спину. Або коли до нас приходили гості, у неї починався напад кашлю.Сестра чоловіка не хоче повертати матір, бо її особисте життя налаго дилося. Чоловік визнає, що його мати стала тягарем. У нього не вистачає сміливості віддати її в будинок престарілих! Що мені з нею робити?