Коли син подруги заявив, що одружується з Ксюшею з трьома дітьми, та rвала собі волосся на голові. Але як виявилося – це був лише початок

Як же шкидко час летить… Ти оком моргнути не встигаєш, а хлопчик, який ще недавно безтурботно бігав по двору вже одружуватися збирається.Так і з сином моєї подруги. Він тільки вчора здавався мені таким молодим, ніби в нього все життя ще попереду, а тут він заявив, що хоче одружитися.Подруга волосся на собі виrиває. Не хоче, щоб син на Ксюші одружився, але того не переконаєш.Тьомі 23, а Ксюші – 32, ось така штучка у них вийшла. У Ксюші є троє дітей від двох різних чоловіків та досвід невдалих шлюбів за спиною. Подрузі така наречена, природно не до вподоби. Вона всіма силами намаrається відмовити сина від, за її словами, фатальної помилки, але, схоже, не виходить.

— Мамо, ти не хочеш зрозуміти чи не розумієш. Я того не знаю, але точно знаю, що Ксюшу я люблю більше життя і не збираюся від нього відмовлятися. Її діти – не твоя проблема, – каже Артем.Подруга сидить, сль0зи ллє. Вона не може змиритися з думкою, що її син одружується з 32-річною жінкою.А батько Тьоми… йому море по коліна, тільки вчасно їсти подавай. Він не проти бажання сина одружитися з старшою жінкою. Йому та 3 дітей Ксюші не бентежать. Батько Тьоми взагалі особливо не париться з жодного приводу.Мене совість мучить. Подруга все плаче та плаче, ніяк не заспокоїться.

— Ну, він же молодий, розумний, гарний хлопець. Невже на світі дівчат не залишилося, раз він до цієї причепився?! – каже вона.Я вже сама не знаю, що мені говорити, а про що мовчати.- Слухай, п0ганий досвід – також досвід. Дай йому шанс навчатись на своїх помилках. Якщо все складеться – чудово, ні – син отримає безцінний урок, – намаrалася я втішити подругу.Я навела приклад однієї пари із нашого міста. Зараз їм по 31 та 45, лише 45 дружині, а не чоловікові. Я намаrалася довести подрузі, що такі шлюби щасливими теж бувають, тільки одна проблема: у цієї пари 2 спільних дітей; у неї до нього не було дітей.Нині я вже не знаю, що робити. Подруга плаче, мучиться, син стоїть на своєму, а я не знаю, як її заспокоїти, яку пораду дати.