Останнім часом я вже думаю, що треба втручатися у стосунки діда та її нової дружини. Вона почала забороняти діда спілкуватися з рідними

Дідусеві по маминій лінії зараз 70 років. Нещодавно він втратив кохану дружину, з ким прожив більшу частину свого життя. У них завжди була міцна дружна сім’я, тому вони тим самим духом виховали і нас. Мої батьки, я і навіть мої діти були близькі з бабусею та дідусем. У дитинстві я всі літні канікули проводив у селі, а зараз моя старша дочка любить їздити до них. І ось бабусі не ста ло, сімейна ідилія зруйнувалась.

Для дідуся втрата рідної людини стала величезним ударом, він щодня казав, що хоче до дружини і що скоро Бог та її забере. У бабусі за життя була одна дуже близька подруга. Отже, коли бабуся пішла з життя, вона почала дбати про її чоловіка. Вона готувала для діда, допомагала з господарством і майже щодня відвідувала його протягом півроку. І ось одного разу дід повідомив, що вони планують жити разом. Всі родичі були лише за такі стосунки, адже в старості років поруч потрібна людина і не кожному вдається у такому віці знайти кохання.

Незабаром вони розписалися і тут почалися nроблеми. Нова дружина дідуся забороняє йому спілкуватися з рідними. Я щодня дзвоню йому і чую, як дружина каже: -Та Що ти з нею возишся, пішли, у нас справи! Нещодавно у діда був ювілей, тож ми вирішили організувати свято для нього, запросити всіх рідних. Але знову ж таки його дружина зателефонувала всім гостям і скасувала вечірку, мовляв, подарунки даруйте, але до нас не їдьте, ми зайняті. Я щиро турбуюся за діда, чого домагається його нова дружина? Чи варто мені втручатися у їхні стосунки?