Сестра чоловіка нap oджує з 18 років, і зараз має вже четверо. А після кожних nологів вони роблять те, що у моїй голові зовсім не вкладається.

Я думаю, всі мають дивниx родичів в сім’ї. Найчастіше вони трапляються тоді, коли вони не твої родичі, а родичі твого чоловіка. Ось один із представників цієї категорії родичів – сестра мого чоловіка. Я, коли з коханим познайомилася, дізналася від нього, що його вісімнадцятирічна сестра одружена, та ще й ваrітна. Я тоді намагалася ніяк не реагувати, тому що це не моя справа. Та й зараз теж не моя, але ситуація а6сурдна. Незабаром ми з чоловіком побралися. Сестра його нap_օдила першого. І одразу ж заваrітніла другим. Вони взяли в кредит велику суму, щоб відсвяткувати в ресторані рік дитини.

Знову ж таки, це їхня справа, але вони живуть у квартирі, де вже 40 років не було ремонту. Ні щоб зробити нормальні умови для дітей, вони витрачають із чоловіком незрозуміло на що. Далі знову те саме. Сестра чоловіка наро_джує другого, на отримані гроші за малюка вони йдуть справляти його хрестини. Знову також пишно. Я б нічого не говорила, якби вона не пішла на третю, а слідом і четверту. І все те саме по колу. Святкування на широку ногу у цій сім’ї не закінчувалися. Я ось не розумію, як вони із чотирма дітьми у двокімнатній квартирі жити зібралися. Діти вже всю цю стареньку квартиру до кінця доламали та змалювали.

Якщо вони чекають, поки діти виростуть, щоб зробити ремонт, я зрозумію. Але все ж, вони б, не позичали б купу грошей і не витрачали б їх. Добре, якби ця сестра була прекрасною матір’ю. Ні ж. Вона взагалі не виховує дітей. Діти не розвиваються, тому що мама з ними не займається. Більшість часу вони проводять самостійно. Грають або один з одним, або самі із собою. Я намагалася поговорити з чоловіком, але він не любить розмови на цю тему. Їхня сім’я виглядає як неблагополучна. Я впевнена, вони ще на п’ятого підуть. Кредити знову візьмуть. І все як за сценарієм.