Дізнавшись за кого хоче вийти заміж наша дочка, ми здриrнулися, але ми ошелешилися ще більше побачивши що творить наш зять уже після весілля

Ми з чоловіком не вважаємо себе багатими, але, коли аналізуємо всі наші кроки, розуміємо, що живемо ми вище за середній рівень. У нас немає яхт і вілл, але ми своїм життям задоволені так само, як і життям, подарованим нашій дочці. Христина отримала від батька квартиру у доброму районі міста з нагоди вступу до університету. Потім батько подарував їй машину на закінчення. Від таких подарунків донька ніколи не втрачала себе. Вона всього у своєму житті домагалася сама. І вчинила сама, і на роботу потім влаштувалась, і дерлася по кар’єрних сходах без крапельки нашої допомоги. На тій же роботі Христина познайомилася з Микитою. Хлопець не являв собою нічого, але вмів гарно розмовляти. Напевно, цим він і скорив нашу Кріс.

Словом, Микитка нам з чоловіком не подобався, аж надто солодким він був. Неприємно було з ним розмовляти навіть, бо він говорив виключно про себе. Коли Крістіна сказала, що збирається заміж за Микиту, ми з чоловіком не дуже пораділи, але подумали, якщо дочка буде щасливою, будь ласка. Ми організували пишне весілля, все було так, як мріяла Кріс. На весілля ми молодятам подарували подорож до Іспанії. Повернувшись із відпочинку, молоді по-повному взялися до роботи. Вони жили у квартирі Христини. Кріс займала вже непогану посаду у своїй компанії, але справи Микити йшли не так гладко. Його звільнили з роботи. Хлопець довго шукав роботу, та так нікуди й не влаштувався. Кріс попросила у нас прийняти Микиту у фірму батька. Той погодився, але з однією умовою: якщо він почне з самого початку. У чоловіка у компанії всі керуючі так починали. Кріс погодилася.

До того ж Микита до цього працював в іншій сфері, так що йому це пішло б тільки на користь. Коли ми зібралися всі разом відзначити їхнє повернення, Микита протягом усього застілля говорив лише про одне: як його любили на тій роботі, і як його начальнику-козлу пощастило з ним, але той його не цінував. Зіпсувавши нашу думку про себе ще більше, Микита попрощався, подякував тестя за пропозицію попрацювати в нього, і вони з Крісом поїхали до себе. Коротко кажучи, скажу, що зять у нас пропрацював 2 місяці. У першому місяці в нього вже зібралася ціла папка доповідних записок, а через численні штрафи за запізнення зарплату він отримав просто смішну. А за 2 місяці він примудрився взяти аж 3 лікарняні.

Швидше за все, Микита думав, що він матиме особистий просторий кабінет з панорамними вікнами з видом на хмарочоси, особистий секретар, який робитиме за нього всю роботу і, звичайно ж, мало роботи. Не виявивши нічого з перерахованого вище, Микита сам звільнився з роботи. Ми дізналися, що він прокоментував останні події приблизно так: ми з чоловіком прийняли зятя на низьку посаду, щоб показати, що він не має рівня; ми знущалися з нього і платили смішну зарплату, тим самим образивши його почуття. Кріс раніше не помічала поганих рис у своєму партнері, а зараз вона все частіше і частіше заводить зі мною розмову про те, який же Микита скиглій, і як їй з ним складно. Вона думає, що у них просто криза у відносинах, я ж вважаю, що в неї просто розвіюється рожевий туман перед очима.