У транспорті я говорила з подругою і розповіла її один сеkрет. Приходжу додому, чоловік і свекруха дивляться на мене жа хливим поглядом.

Хочу поділитися історією, щоб більше ніхто не робив моєї помилки. Це стосується тих жінок, які люблять балакати телефоном у транспорті або в громадських місцях. Це спричинило великий скандал у моїй сім’ї. Я вийшла заміж 3 роки тому. Іноді виникають свapkи щодо побутових ոроблем, іноді з дрібниць. Свapимося, миримося, як у багатьох сім’ях. Я взагалі спокійна, але мій чоловік може підвищити голос через різні дрібниці. То йому вечеря не подобається, надто жирна, то купила непотрібну річ і багато грошей витратила, то теща в гості прийшла. Я маю поважати і любити свекруху, а мою маму він бачити не хоче.

У мене є близька подруга, і я часто розмовляю з нею телефоном. Вона дуже хороша, розумна, вона дає слушні поради. Вона за фахом психолог. Мені легшає, коли я все їй висловлюю. Того дня чоловік посварився зі мною через те, що я не встигла приготувати сніданок. Він сам зварив собі каву та вчинив скандал. Цього дня я почувалася погано і проспала. Я завжди встигаю, але цього дня так вийшло. Я дзвонила йому, хотіла вибачитись, але він не відповів. Після робочого дня, по дорозі, як завжди, зателефонувала подруга, і я почала розповідати про ранковий скандал.

Навіть сказала, що думаю про розлучення, заявила, що мені не пощастило з чоловіком, розлучуся і піду до колеги, який мене доглядає. Насправді, у мене немає залицяльника, це я від злості сказала. Вийшла з автобуса, зайшла до магазину, щоб купити хліб та печиво до чаю. Приходжу додому і бачу — сидить чоловік разом зі своєю мамою, і дивляться на мене жахливим поглядом, аж мурашки по шкірі пробігли. Виявилося, що разом зі мною в транспорті, тільки ззаду, їхала свекруха, яка чула всю мою розмову по телефону. Чоловік зібрався і пішов разом із мамою, сказавши, що подає на розлучення.