Терnець Вадима урвався, коли він дізнався, на що йдуть виnлачені їм алі менти.

Рита і Вадим нещодавно одружилися. Мати попереджала сина щодо її майбутньої дружини. Казала, що вона йому не пара. Але він так і не послухав матір.Молоді прожили разом всього кілька років. Після народ ження сина Їхні стосунки зовсім зіпсувалися. Вони стали постійно сваритися. Вадим не міг зрозуміти причину того, що відбувається.Але одного разу, коли вона була в душі, він прочитав в телефоні дружини повідомлення: “я вже на місці. Чекаю тебе. Цілую. Не запізнюйся. ”
Вадим був у нестямі від злості. Він влаштував скандал і вийшов з дому. Через три дні подав на розлу чення. Все нажите розділили навпіл. З сином спілкувався тільки у вихідні. Змусили платити аліменти.

Вадим синові ні в чому не відмовляв. Завжди дарував подарунки, водив в парк з каруселями. Минуло кілька років, син вже виріс. Але в житті Вадима нічого не змінилося. Заробляв непоrано. Ні з ким поки не зустрічався. На чергові вихідні Вадим відвів сина в кафе. Він здивувався, що хлопчик прийшов в тому ж самому одязі, що і завжди. Адже він нещодавно дав Риті гроші, на новий одяг для Сергія. Коли він запитав сина про це, він сказав, що мама купила собі новий телефон. Сергій попросив батька подарувати йому свій старий мобільник. Він дуже хоче грати в ігри, а мама не дає свій.

Вадим був дуже засмучений і розсер джений на колишню дружину і її нового чоловіка. Коли він зустрів Риту, то висловив все, що на душі накипіло. Але дружина сказала, що його справа-справно платити аліменти. А вона вже сама вирішить, як їх використовувати. І ще нагадала, що він зобов’язаний виплачувати гроші до вісімнадцяти років.Вадим шkодував, що не прислухався до поради матері. І ось уже п’ять років минуло з тих пір, як вони розлучилися з дружиною. Але з виплачуваних їм грошей до сина нічого не доходить. Зате колишня дружина з її новим чоловіком жили на них приспівуючи.