Мені вже набр идла поведінка своєї тещі. Вона робить багато замовлень, а оnлачувати потрібно нам. А кілька днів тому, коли ми з дружиною увійшли додому, побачили те, від чого волосся дибки стали.

Часто зустрічаються жінки, які після створення своєї сім’ї хочуть контролювати ще й життя своєї дочки. Як купити дитині іграшку, про яку мріяв батько в дитинстві. Він буде радіти їй більше, ніж сама дитина. Саме тому в молодій родині починаються сварки. Жінка згадує свою молодість і починає вирішувати деякі питання замість своєї дочки.Але вона не розуміє, що позбавляє її самостійності. Через життя дочки вони хочуть виправити свої допущені помилки. Якщо чоловік не давав їй грошей, значить вона буде робити так, щоб зять давав всі гроші своїй дружині. У квартирі ремонт робили за смаком свекрухи, тому буде робити все, щоб у дочки було по-іншому.

Їй хотілося чотири дитини, але чоловік був проти. Значить молодята повинні подарувати їм багато онуків. Свекруха заважала їхньому життю, лізла не в свої справи, тому дівчина не повинна спілкуватися з батьками чоловіка. Адже ні в якому разі не можна плутати допомогу молодій родині і контроль. Якщо не вирішити це питання, то теща звикне до вашої наївності. А після всього цього можуть початися сльози, сварки, скандали. Потім буде шантажувати тим, що робила все для вас, а ви невдячні. Один мій знайомий упустив цей момент. Його дружині подобалося, що мама у всьому допомагає, він вирішив не втручатися.

Однак ця турбота почала їм заважати, адже теща дозволяла собі замовляти для них різні речі, які їм доводилося оплачувати. Якось вони повернулися додому і помітили, що мама змінює килим в кімнаті. У неї були свої ключі. Дочка була обурена, чоловік підтримав її. Але крайнім зробили в цій ситуації зятя. Напевно, комусь із вас дуже знайома така ситуація. Ви могли дізнатися тут себе або когось із близьких. Було б добре, якщо у всіх відносини будувалися правильно, тоді і проблем не виникало. Постарайтеся контролювати дії і запитайте, чи хочуть діти такої турботи. Всім добра і щасливого сімейного життя!