Чоловік у всьому наслідував старшого брата і я ставилася до цього нормально. Але після одного випадку, тепер я роздумую над розл ученням

Кумиром мого чоловіка є його рідний брат Слава. Згодна, там є чим захоплюватися і чому наслідувати. Але мій чоловік не приймає той простий факт, що вони з братом знаходяться в різних життєвих умовах. Славі зараз сорок два роки. Він старший за мого чоловіка Олега на чотирнадцять років. Я б ніколи не подумала, що вони брати, тому що надто вже вони різні і по зовнішності, і за характером. Олег мені постійно розповідав про свого старшого брата. Я якийсь час думала, що він перебільшує, поки сама зі Славою не познайомилася. (Т/V) Дівер вже мав свій бізнес, будинок, дружину і дорослу дитину.

Був людиною яка вже цілком відбулася. Олегу зараз двадцять вісім. Ми одружилися три роки тому. Мені завжди в ньому подобався його легкий характер і гнучкість розуму. А на його захоплення старшим братом я не надавала великого значення. Олег завжди і в усьому його копіював. Слава в школі на бокс ходив, і Олег пішов, хоча бокс ніколи йому не подобався. Мені спочатку здавалося забавним, що Олег так хотів бути схожим на старшого брата, але потім стало не до сміху. Спочатку він вирішив зайнятися бізнесом, природно, як і брат. Навіть не порадився ні з ким. Взяв кредит, почав свою справу, і прогорів. У нас почалися кон флікти і сварки.

Чоловік вирішив, що всі проб леми від того, що я його не підтримую. У приклад він наводив, зрозуміло, взаємини Слави і його дружини. Атмосфера в сім’ї-це важлива частина успіху. Тепер він звинувачував мене. Я намагалася пояснити Олегу, щоб він перестати гнатися за Славою і почати жити своїм життям. Робити все так, як у брата, у нього не вийде, та й не треба. Мама мені порадила розлу читися, бо Олега вже не переконати. Він так і буде гнатися за старшим братом, а у всіх невдачах звинувачувати мене. Я теж про це подумую. Олега я люблю ще, але таке життя, мене не влаштовує.