Чоловік завжди доnомагав мамі, відправляв продукти, rроші. Але одного разу зовсім випадково я дізналася, що насправді ці rроші вона витрачає не на себе, і навіть продукти з’їдає не вона

У мого чоловіка є молодший брат Саша. Саша молодше на 9 років, свекруха з самого дитинства з ним поралася і до сих пір возиться. Моєму чоловікові його батько подарував квартиру, а ось батько Саші синові нічого не дав. Він навіть аліменти на нього не платив. Тому свекруха заповіла свою квартиру йому, щоб все нібито було чесно. Зараз Саша живе в квартирі своєї дружини. Сам він розумом не блищить, і дружину собі під стать знайшов. Вона продавщицею в магазині працює, Саша в тому ж магазині охоронцем. Отримують обидва копійки, а як дитина народилася, так в два рази менше грошей стало. Але rірше все те, що вони живуть одним днем.

Їх абсолютно не хвилює те, як життя повернеться завтра, що буде. Головне-тут і зараз. Тому вони понабрали кредитів, у них купа борrів, ось і не залишається грошей навіть на їжу. Свекруха поки працювала, то щедро допомагала грошима своєму Сашеньці, його дружину вона обожнює, чого не сказати про мене, і з онуком завжди сидить по першому дзвінку. Але зараз свекруха вийшла на пенсію, тепер їй самій грошей не вистачає. Те, що мама перестала фінансово допомагати, Сашко помітив одразу. Адже стало менше продуктів в холодильнику, мама більше не приносить обновки для нього після зарплати.

Пару раз свекруха навіть приходила до нас, просила гроші на їжу. Бо свої на Сашу витратила. Ми оплатили свекрусі комуналку, купили продукти. Але потім виявилося, що вона ці продукти Саші забирає. Ми перестали допомагати свекрусі, тільки за комуналку платимо. Ми не збираємося сім’ю брата чоловіка ще й забезпечувати. Тоді Саша прямо звернувся до нас: — У вас же гроші є, ви чому мамі продуктами не допомагаєте? — А ти, Саша, дорослий здоровий мужик, тоді чому мамині продукти з’їдаєш? Після цього у Саші пропали питання, він навіть перестав у свекрухи гроші брати, і вона нормально зажила, а як там у Саші справи — незрозуміло.