Коли моя подруга отримала квартиру, раптом про неї згадала тітка і заявилася з абсу рдною пропозицією

Після того, як моя подруга випустилася з дитбу динку, вона отримала квартиру. Жила одна, нікого у неї не було. Вона спробувала знайти своїх родичів, але так і не знайшла. Ось одного разу до неї прийшли в гості. Це була її тітка. Вона про неї щось чула, але ніхто не приходив весь цей час її відвідати в дитбу динку. Маша дуже здивувалася приходу тітки. Та прийшла зі своїм сином. Тітка почала розмовляти так, як ніби нічого і не було. Вона спочатку почала говорити, що мама її дуже любила, не хотіла її кидати, але вона виnивала — і дівчинку відібрали.

Також говорила, що вони не приходили відвідувати її, тому що у них було дуже багато nроблем. То її чоловік пив, то син захворів. Вона привезла для дівчинки якісь соління, які були торішніми. Вона, звичайно, подякувала за подарунок, хоча вона це їсти не збиралася. Потім відразу перейшла до справи і запитала, чому тітка прийшла до неї в гості. Тітка почала питати, скільки їй грошей дали після того, як вона випустилася з дитбудинку. У шоці дівчина запитала, чому їй це цікаво. У відповідь тітка сказала, що їй потрібно звільнити сина від армії, вона прийшла у неї просити грошей.

Моя подруга природно їй відмовила і сказала, що за все її життя так звана тітка жодного разу не приходила, не цікавилася нею, а зараз прийшла і в нахабну просить гроші. Тітка дуже сильно розлютилася. почала її обзи вати і сказала, що вона дочка алкоголічки і мати її ніколи не любила. Маша вигнала їх на вулицю. Після того, як тітка пішла, вона спочатку посміялася, а потім почала nлакати. Вона звичайно звикла до самотності, але ці слова зробили їй дуже бо ляче. Витерла сльо зи, і пообіцяла собі, що у неї все буде добре. Так і сталося. Вона незабаром знайшла собі хорошого чоловіка, наро дила дітей і жила щасливо, а так званих родичів навіть і не згадувала.